fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 ensenya sobre h脿bits saludables, l’horta i l’entorn natural a 3.000 alumnes en la campanya de Eduquem en Verd

Castell贸 ensenya sobre h脿bits saludables, l’horta i l’entorn natural a 3.000 alumnes en la campanya de Eduquem en Verd

550 estudiants participen en les noves iniciatives vinculades a l’alimentaci贸 saludable i al sector primari.

La Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸 ha implicat a m茅s de 3.000 alumnes de centres educatius en la campanya d’educaci贸 ambiental de Eduquem en Verd, en la qual ha ensenyat sobre h脿bits saludables i els productes de l’horta i la riquesa natural del terme.

“Malgrat les complicacions per la situaci贸 de pand猫mia, celebrem l’alta participaci贸 i la implicaci贸 dels escolars de la ciutat en Eduquem en Verd, en una nova edici贸 en la qual, a m茅s de donar a con茅ixer la biodiversitat del territori, hem posat en valor la import脿ncia del nostre sector primari i una alimentaci贸 saludable. A trav茅s de din脿miques participatives i jocs els estudiants han apr茅s pr脿ctiques respectuoses amb el medi ambient, saludable i han conegut nocions sobre la nostra flora i fauna aut貌ctona”, ha explicat el regidor de Transici贸 Ecol貌gica, Fernando Navarro.

Estudiants de les etapes d’Infantil, Prim脿ria i Secund脿ria s’han repartit entre 14 activitats desenvolupades en els propis centres o en parcs o espais verds de la ciutat.

L’edici贸 d’aquest curs ha destacat per impulsar nous tallers relacionades amb l’agricultura i els cultius del terme, ensenyant sobre el funcionament dels horts, el consum i mercats de proximitat, la biodiversitat cultivada i l’impacte del consum saludable en la salut i entorn natural. Han tingut una participaci贸 de 550 persones.

Aix铆 mateix, Eduquem en Verd tamb茅 ha donat a con茅ixer la biologia de les tortugues i els reptes de les esp猫cies aut貌ctones, tallers de rastres d’animals, una gimcana de la biodiversitat, representacions teatrals que han conscienciat sobre els nostres h脿bits saludables, o jornades en el Pinar i el Parc Litoral.

“Tenim el repte d’avan莽ar en un model de societat verda i sostenible i amb Eduquem en Verd conscienciem en les edats m茅s primerenques en formaci贸 en sostenibilitat i en la valoritzaci贸 del nostre entorn natural”, ha afegit el regidor de Transici贸 Ecol貌gica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.