fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 finalitza la millora de les instal路lacions educatives, en les que ha invertit 310.000 euros

Castell贸 finalitza la millora de les instal路lacions educatives, en les que ha invertit 310.000 euros

Les inversions financerament sostenibles pressupostades per arranjar desperfectes a diversos col路legis de la ciutat sumen vora 470.000 euros en poc m茅s d’un any.

L’Ajuntament de Castell贸 ha ultimat durant aquest estiu les obres pendents a diverses instal路lacions educatives de la ciutat amb c脿rrec a la partida destinada per a inversions financerament sostenibles. En total, s’han destinat 310.000 euros que han perm猫s fer millores necess脿ries a m茅s d’una dotzena de centres educatius.

L’objectiu, segons ha especificat el regidor d’Educaci贸, Enric Porcar, 茅s “garantir una educaci贸 p煤blica i de qualitat a tots els centres de la ciutat, molts dels quals urgien reformes que per fi s’han pogut treure endavant”.

Per ordre, el centre on m茅s s’ha invertit ha estat el col路legi Bisbe Climent, on l’Ajuntament ha destinat 126.800 euros per renovar la instal路laci贸 de la calefacci贸. A l’Illes Columbretes, la quantitat desemborsada ha estat de 28.026 euros per dur a terme les obres de pavimentaci贸 del pati.

Tamb茅 al Gaet脿 Huguet i al Manel Garcia Grau s’han millorat els paviments dels patis. El primer ha tingut un cost de 26.440 euros, i el segon, de 17.900. Pel que fa als col路legis Sensal i Fadrell, l’Ajuntament ha destinat 16.700 euros i 18.000, respectivament, per remodelar els banys d’infantil.

A banda d’aquestes inversions que l’edil d’Educaci贸 ha titllat com de “molt necess脿ries”, la regidoria tamb茅 ha aportat diverses partides del pressupost de manteniment per a altres millores. Dins d’aquest apartat s’inclouen les reparacions de les closes al Vicent Mar莽脿, amb 10.000 euros, i al Carles Selma, amb 12.000 euros.

Al centre Antonio Armelles s’han adequat les aules de dos anys amb 15.000 euros. En altres treballs menors, als col路legis Juan Ripoll茅s s’ha obert un nou acc茅s amb 3.500 euros i al centre Illes Columbretes s’ha pintat l’interior amb 7.000 euros.

Existeix, a m茅s, una altra partida que ja s’ha destinat a dos altres centres educatius de la ciutat. Es tracta d’una inversi贸 emmarcada en els pressupostos participatius d’aquest any, que ha perm猫s dotar el Bisbe Climent amb 16.937 euros i el Mestre Can贸s amb 19.328 euros. Ambdues inversions s贸n per adequar les aules de dos anys.

El regidor Enric Porcar ha volgut mostrar la seua satisfacci贸 pels treballs i ha recordat que l’Ajuntament de Castell贸 ja ha dut a terme diverses inversions anteriors amb els romanents del pressupost durant l’any 2015. “Les inversions per millorar les instal路lacions educatives s贸n una de les prioritats d’aquest equip de govern, que en poc m茅s d’un any ha destinat 470.000 euros a treballs molt necessaris en els nostres col路legis”, ha concl貌s el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.