fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 impulsa el Pla d’Acci贸 Comercial per a potenciar el comer莽 de proximitat

Castell贸 impulsa el Pla d’Acci贸 Comercial per a potenciar el comer莽 de proximitat

La regidora Patricia Puerta destaca la import脿ncia d’adherir-se a la marca Castell贸 Comer莽, que agrupa a m茅s de 1.200 comer莽os

Actualitzar el cens de comerciants, analitzar n铆nxols de mercat o potenciar la marca Castell贸 Comer莽 s贸n algunes de les l铆nies estrat猫giques del Pla d’Acci贸 Comercial de la ciutat que est脿 impulsant la Regidoria de Comer莽 de l’Ajuntament de Castell贸. La regidora Patricia Puerta ha explicat que “s’ha iniciat un programa per a impulsar el Pla d’Acci贸 Comercial que permetr脿 actualitzar el cens de comerciants, donar a con猫ixer la marca Castell贸 Comer莽, arreplegar necessitats del teixit comercial de tota la ciutat i identificar nous n铆nxols de mercat”.

L’edil ha explicat que a trav茅s de la contractaci贸 de dos estudiants, un del Grau en Publicitat i un altre d’Administraci贸 d’empreses, s’estan impulsant algunes de les l铆nies estrat猫giques del Pla d’Acci贸 Comercial. “El treball d’actualitzaci贸 del cens comercial 茅s essencial per a optimitzar les campanyes de dinamitzaci贸 comercial que es promouen des de l’Ajuntament i per a millorar la comunicaci贸 entre el Consistori i el teixit comercial per a fer arribar, per exemple, les accions formatives que impulsem amb car脿cter anual”, ha afirmat.

Aix铆, en aquests moments estan adherits a la marca Castell贸 Comer莽 m茅s de 1.200 comer莽os de tota la ciutat. Porta ha subratllat que “el treball de camp que estan realitzant els estudiants ens est脿 permetent acostar la marca Castell贸 Comer莽 al teixit comercial de tota la ciutat i, al mateix temps, rebre feedback per part dels comerciants”. En aquest sentit, l’edil ha posat com a exemple els comerciants del carrer Carcaixent, que s’han mostrat interessats a fer-nos arribar propostes de dinamitzaci贸 comercial per a la seua zona.

“Volem posicionar la ciutat com a centre de compres i atraure m茅s consumidors, con猫ixer si hi ha n铆nxols de mercat que puguen complementar l’actual oferta comercial i fer-la m茅s atractiva i variada, arreplegar necessitats dels comerciants i potenciar la marca Castell贸 Comer莽”, ha subratllat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.