fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 recupera el Recinte de Fires i Mercats i resol la concessi贸 per la liquidaci贸 de la concession脿ria

Castell贸 recupera el Recinte de Fires i Mercats i resol la concessi贸 per la liquidaci贸 de la concession脿ria

L’Ajuntament organitzar脿 el Mercat del Dilluns si hi ha garanties de seguretat davant la covid-19 i iniciar脿 el tr脿mit per a tornar a adjudicar la gesti贸 de la instal路laci贸.

L’Ajuntament de Castell贸 ha declarat la resoluci贸 del contracte de concessi贸 d’obra p煤blica de construcci贸 i explotaci贸 del Recinte de Fires i Mercats que va ser adjudicat a Refeyme SL al febrer de 2006 per un m脿xim de 40 anys. L’acord, aprovat en una Junta de Govern Local extraordin脿ria aquest divendres, arriba a conseq眉猫ncia de l’entrada de la concession脿ria en fase de liquidaci贸 i davant la dissoluci贸 de la citada entitat, la qual cosa implica l’extinci贸 del contracte de concessi贸.

El govern municipal iniciar脿 a partir d’ara el proc茅s de tramitaci贸 d’un nou contracte per a adjudicar la gesti贸 del recinte. L’acord trasllada a m茅s a l’Ajuntament l’organitzaci贸 del Mercat del Dilluns, que assumir脿 fins que finalitze aquest nou proc茅s d’adjudicaci贸 del recinte.

En aquest sentit, el regidor d’Innovaci贸 Comercial, David Donate, ha explicat que s’est脿 estudiant la possibilitat de reobrir el mercat en pr貌ximes setmanes. No obstant aix貌, ha destacat que la possible reobertura es realitzar脿 si, una vegada realitzades les inspeccions i protocols de seguretat necessaris, es pot garantir la seguretat de venedors i ciutadania davant la covid-19.

L’acord de la Junta de Govern Local posa fi aix铆 al contracte de concessi贸 adjudicat en 2006. Cal recordar un acte de data 23 de gener de 2012 va declarar en concurs l’empresa concession脿ria i que posteriorment, a l’abril de 2019 es va iniciar la fase de liquidaci贸 per sol路licitud de la concursada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.