fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 rep 25 sol路licituds per a les ajudes per a reformes d’interior d’habitatges

Castell贸 rep 25 sol路licituds per a les ajudes per a reformes d’interior d’habitatges

Habitatge finan莽a fins al 50% de l’obra amb un m脿xim de 2.000 euros per a fomentar la rehabilitaci贸 de les cases m茅s antigues.

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castell贸 ha rebut 25 sol路licituds a la convocat貌ria d’ajudes per a finan莽ar reformes d’interior d’habitatge. El pressupost total se situa en els 57.000 euros, i finan莽a fins al 50% de l’obra amb un m脿xim de 2.000 euros per actuaci贸.

“Des de l’Ajuntament hem llan莽at una l铆nia de finan莽ament complementaria amb les ajudes de la Generalitat per a reformes del Pla Renhata. El pressupost 茅s modest per貌 va dirigit a les actuacions que no han pogut accedir al Pla Renhata”, ha subratllat la regidora d’Habitatge, Mar铆a Jes煤s Garrido.

La regidora ressalta que aquesta convocat貌ria ha superat per segon any consecutiu la vintena d’inscripcions, i subratlla que aquestes subvencions prioritzen en la concessi贸 la renda econ貌mica, l’antiguitat de l’edifici i les millores en accessibilitat.

“Hem volgut que els residents en immobles m茅s antics i amb m茅s necessitat de reforma tinguen un suport econ貌mic de l’Administraci贸 P煤blica per a millorar les condicions dels seus habitatges”, ha afegit Garrido.

Les actuacions a finan莽ar inclouen obres en cuines, banys i accessibilitat. Poden ser benefici脿ries persones propiet脿ries, usufructu脿ries o arrendat脿ries d’un habitatge situat a Castell贸 i que hagen presentat la declaraci贸 responsable per a l’autoritzaci贸 de les obres amb posterioritat a l’11 de setembre de 2019.

Un dels reptes de la Regidoria en aquesta legislatura passa per dinamitzar la rehabilitaci贸 del parc immobiliari per a modernitzar en efici猫ncia energ猫tica i accessibilitat els habitatges m茅s envellits, i tamb茅 per a fer de motor de la recuperaci贸 econ貌mica..

Leave a Reply

Your email address will not be published.