fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) retrau al bipartit que no disminu茂sca la despesa en lloguers d’edificis p煤blics a Castell贸

Ciutadans (C’s) retrau al bipartit que no disminu茂sca la despesa en lloguers d’edificis p煤blics a Castell贸

L’edil, Cristina Gabarda, afirma que “l’an脿lisi del parc p煤blic d’immobles arriba tard en estar aprovat el pressupost de 2017”

L’edil de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Cristina Gabarda, ha retret al bipartit que “en els comptes d’enguany no disminu茂sca la despesa en lloguers d’edificis p煤blics com haguera sigut possible” i, en aquest sentit, ha afirmat que “l’an脿lisi del parc p煤blic d’immobles arriba tard en estar el pressupost de 2017 aprovat”. “Esperem que aquesta vegada l’anunci d’una comissi贸 mixta per a analitzar els immobles p煤blics comporte que es posen a treballar immediatament i no torne a tractar-se de publicitat buida”, ha afegit l’edil.

En aquest sentit, l’edil ha recordat que “l’equip de Govern i la Generalitat ja van anunciar a l’agost que la comissi贸 mixta comen莽aria els treballs al setembre de l’any passat, per a abordar, entre uns altres, la cessi贸 de l’immoble de l’edifici de la Generalitat de la pla莽a Borrull per貌 arriben amb mig any de retard”. “La conseq眉猫ncia ha sigut que, un any m茅s, no ens anem a estalviar gens en lloguers i es puga destinar aqueixos diners a altres inversions necess脿ries per a la ciutat”, ha lamentat Gabarda, qui ha reiterat “la mala planificaci贸 del bipartit, que sembla no haver millorat amb el canvi d’any”.

Finalment, la regidora ha sol路licitat al bipartit “velocitat en els treballs de la comissi贸 per a optimitzar els immobles d’煤s p煤blic de la ciutat com m茅s prompte millor i que aquest treball no s’eternitze”. I, de la mateixa manera, respecte a l’edifici de la pla莽a Borrull, Gabarda ha demanat “celeritat en la cessi贸 posat que l’immoble, tancat des de 2006, es troba en una situaci贸 de falta de manteniment insostenible i necessita una soluci贸 immediata”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.