fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comença la licitació per a les obres de reforma del CEE Sant Cristòfol a Sagunt

Comença la licitació per a les obres de reforma del CEE Sant Cristòfol a Sagunt

Este projecte té un pressupost de licitació de 885.678,01 € (IVA inclòs) i un termini d’execució d’un any. Forma part del programa Edificant de la Generalitat Valenciana.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Sagunt, celebrada hui, ha aprovat iniciar la licitació del contracte d’obres de reforma i millora del Centre d’Educació Especial Sant Cristòfol, inclòs en el programa Edificant de la Generalitat Valenciana. Esta inversió té per objectiu una reforma integral del centre que actualment té diverses deficiències d’accessibilitat i en les instal·lacions. El projecte té un pressupost de licitació de 885.678,01 € (IVA inclòs).

El delegat de Contractació, Javier Raro, ha posat en relleu les obres del programa Edificant: «És la segona obra del programa Edificant que posem en marxa, ja que recentment hem iniciat les obres de l’IES Núm. 5. En este cas, es tracta de la reforma del CEE Sant Cristòfol, situat a Sagunt des de 1984, i que pretenem adaptar a les circumstàncies actuals». També ha afegit sobre Edificant que «és un gran projecte de la Generalitat Valenciana que ens permet als ajuntaments abordar directament les inversions en instal·lacions educatives i a poc a poc ens permetrà millorar-les de manera considerable».

Per la seua banda, el delegat d’Educació, José Manuel Tarazona, també ha destacat la importància d’esta inversió i la col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat: «És un pas molt important i gairebé definitiu perquè es realitzen les intervencions adequades i obres en el CEE Sant Cristòfol. Açò és possible, gràcies, recordem, a les sinergies establides entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Sagunt per a intervenir i adequar els nostres espais educatius. Sobretot en un centre eductiu que atén persones amb necessitades eductives especials. Ahir va ser el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, o millor dit amb Capacitats Diferents i crec que és una bona forma de celebrar-lo amb el tràmit administratiu final perquè comencen les obres en el nostre CEE Sant Cristòfol».

Leave a Reply

Your email address will not be published.