fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comen莽a la licitaci贸 per a les obres de reforma del CEE Sant Crist貌fol a Sagunt

Comen莽a la licitaci贸 per a les obres de reforma del CEE Sant Crist貌fol a Sagunt

Este projecte t茅 un pressupost de licitaci贸 de 885.678,01 鈧 (IVA incl貌s) i un termini d’execuci贸 d’un any. Forma part del programa Edificant de la Generalitat Valenciana.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Sagunt, celebrada hui, ha aprovat iniciar la licitaci贸 del contracte d’obres de reforma i millora del Centre d’Educaci贸 Especial Sant Crist貌fol, incl貌s en el programa Edificant de la Generalitat Valenciana. Esta inversi贸 t茅 per objectiu una reforma integral del centre que actualment t茅 diverses defici猫ncies d’accessibilitat i en les instal路lacions. El projecte t茅 un pressupost de licitaci贸 de 885.678,01 鈧 (IVA incl貌s).

El delegat de Contractaci贸, Javier Raro, ha posat en relleu les obres del programa Edificant: 芦脡s la segona obra del programa Edificant que posem en marxa, ja que recentment hem iniciat les obres de l’IES N煤m. 5. En este cas, es tracta de la reforma del CEE Sant Crist貌fol, situat a Sagunt des de 1984, i que pretenem adaptar a les circumst脿ncies actuals禄. Tamb茅 ha afegit sobre Edificant que 芦茅s un gran projecte de la Generalitat Valenciana que ens permet als ajuntaments abordar directament les inversions en instal路lacions educatives i a poc a poc ens permetr脿 millorar-les de manera considerable禄.

Per la seua banda, el delegat d’Educaci贸, Jos茅 Manuel Tarazona, tamb茅 ha destacat la import脿ncia d’esta inversi贸 i la col路laboraci贸 entre l’Ajuntament i la Generalitat: 芦脡s un pas molt important i gaireb茅 definitiu perqu猫 es realitzen les intervencions adequades i obres en el CEE Sant Crist貌fol. A莽貌 茅s possible, gr脿cies, recordem, a les sinergies establides entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Sagunt per a intervenir i adequar els nostres espais educatius. Sobretot en un centre eductiu que at茅n persones amb necessitades eductives especials. Ahir va ser el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, o millor dit amb Capacitats Diferents i crec que 茅s una bona forma de celebrar-lo amb el tr脿mit administratiu final perqu猫 comencen les obres en el nostre CEE Sant Crist貌fol禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.