fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comencen les obres d’adequaci贸 del p脿rquing que donar脿 servei al Mercat de Benicarl贸

Comencen les obres d’adequaci贸 del p脿rquing que donar脿 servei al Mercat de Benicarl贸

S’habilitaran els 1.500 metres quadrats de la parcel路la, que tindr脿 capacitat per a 67 vehicles.

En menys de dos mesos, el centre de Benicarl贸 comptar脿 amb una nova zona d’aparcament que cobrir脿 les necessitats d’estacionament dels venedors i usuaris del Mercat de Benicarl贸.

Els treballs d’adequaci贸 del solar, ubicats al carrer de Joan Carles I, han comen莽at amb la neteja i desbrossament del solar i l’enderrocament de les edificacions interiors. Posteriorment, s’enderrocaran els murs exteriors, se soterrar脿 el cablejat el猫ctric i es construir脿 un mur interior per a separar el p脿rquing de les propietats privades que limiten amb l’aparcament.

Finalment, es pavimentaran els 1.500 metres quadrats de superf铆cie de la parcel路la. En total, s’habilitaran 67 places d’aparcament.

Pel que fa a la palmera monumental de grans dimensions que es troba a l’interior del solar, es mantindr脿 en la seua ubicaci贸 actual i es construir脿 un escocell amb la suficient amplitud per a protegir-la del pas dels vehicles.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, ha expressat la seua satisfacci贸 per l’inici d’unes obres que, ha dit, 芦mostren el comprom铆s de l’equip de govern amb la revitalitzaci贸 del Mercat i de tota la zona centre de la ciutat禄.

Xaro Miralles ha subratllat que 芦si sumem la inversi贸 en l’adequaci贸 d’aquest p脿rquing, que 茅s de quasi 150.000 euros, i les obres de millora de l’entorn del Mercat, que 茅s de prop de 400.000 euros, resulta que estem invertint vora 550.000 euros en la millora de la imatge del Mercat i tamb茅 en el seu paper com a pe莽a clau en el desenvolupament econ貌mic de la ciutat禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.