Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Continuen les fortes pluges a la Comunitat Valenciana

Continuen les fortes pluges a la Comunitat Valenciana

Es demana precaució davant l’estat d’alerta.

El centre de coordinació d’Emergències de la Generalitat ha alertat als ciutadans de la comunitat sobre l’estat d’alerta en la qual es troben, amb precipitacions que podrien arribar a nivell taronja i que continuaran fins divendres.

Pel que fa a Castelló, hi ha estat de preemergència a tota la província, així com es declara estat d’alerta per fenòmens costaners també de nivell taronja a tot el litoral.

Les províncies de València i Alacant també es veuen afectades pel temporal i també es demana precaució per les fortes pluges i ratxes de vent en tot el territori.

AEMET ha fet un comunicat en el qual demana precaució amb les condicions atmosfèriques de hui fins divendres, les quals poden provocar grans pluges i tempestes, acompanyades de fort vent que podria arribar als 80km/h. L’onatge també pot veure’s afectat pel temporal, amb onades que podrien arribar als 3 metres d’altura.

Es pot consultar el temps per comarques més en detall segons AEMET en el següent enllaç. A més, també es pot estar actualitzat en tot moment sobre la situació en la pàgina següent aquí.

Es recorden els consells a seguir en una situació com esta:

– En cas de notificar-se una preemergència, procurar estar informat de l’evolució de la situació a través dels mitjans de comunicació.

– Allunyar-se de les riberes dels rius i barrancs i no romandre en ponts.

-Informar-se de la situació abans d’iniciar un viatge. Procurar circular per carreteres principals i autopistes, i utilitzar el vehicle només en cas que siga imprescindible.

– No intentar mai creuar un gual o un lloc inundat.

– Retirar els vehicles de les zones inundables.

Leave a Reply

Your email address will not be published.