fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Corell demana millores en serveis públics i accessibilitat en el primer Dia del Veí en els barris d’Almassora

Corell demana millores en serveis públics i accessibilitat en el primer Dia del Veí en els barris d’Almassora

L’equip de govern arreplega els suggeriments ciutadans en esta trobada.

Més voreres accessibles, contenidors de recollida selectiva, neteja i seguretat són algunes de les millores que va reclamar en la vesprada d’ahir el veïnat del Grup Corell en el primer Dia del Veí en els barris d’Almassora. L’equip de govern va prendre nota de les peticions del grup de ciutadans que es van acostar a radiografiar la situació d’este barri ubicat en l’accés nord a la localitat.

L’alcaldessa, Merche Galí, ha agraït l’acolliment d’esta primera trobada al que els mateixos veïns van portar una bústia de suggeriments perquè aquells que no podien quedar-se a la totalitat de la sessió dipositaren les seues propostes. “Són peticions d’allò més normal que vénen a ratificar el que ha sigut la nostra idea des que arribem: la gent no necessita grans obres, sinó que millore el seu dia a dia en coses xicotetes”, ha assenyalat Galí.

La primera edil va acudir a la trobada amb la ciutadania al costat de la primera tinent d’alcalde, Susanna Nicolau; la regidora d’Urbanisme; l’edil de Seguretat, Roger Beltrán; i els responsables municipals de Serveis Públics i Educació, Joan Antoni Trenco i María José Tormo, respectivament. Cadascun dels dirigents va prendre nota de les peticions que competeixen als seus departaments per a atendre les sol·licituds.

Leave a Reply

Your email address will not be published.