fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Brancal, la vicealcaldessa de Castell贸, recull les l铆nies b脿siques del nou Pla Renhata d’ajudes a la rehabilitaci贸

Brancal, la vicealcaldessa de Castell贸, recull les l铆nies b脿siques del nou Pla Renhata d’ajudes a la rehabilitaci贸

La vicealcaldessa de Castell贸 denuncia que “el Pla Estatal d’Habitatge que havia d’estar aprovat a novembre encara no s’ha presentat”.

La vicealcaldessa i regidora d’Habitatge, Ali Brancal, ha assistit este mat铆 a la Mesa de Rehabilitaci贸 convocada per la Conselleria d’Habitatge que encap莽ala Maria Jos茅 Salvador. Brancal ha explicat que en esta reuni贸 “ens han transm茅s les l铆nies b脿siques del nou Pla Renhata 2018 d’ajudes a la rehabilitaci贸”.

La Mesa ha destacat la necessitat de col路laboraci贸 entre administracions com a b脿sica perqu猫 les ajudes tinguen en efecte multiplicador. En este sentit, Brancal ha assenyalat que “estes ajudes poden ser complementades, com ha passat en 2017 a Castell贸, per ajudes que es puguen donar a nivell municipal i este any, amb les millores introdu茂des, ser脿 molt m茅s f脿cil la gesti贸”.

Castell贸 t茅 actualment una partida de 200.000 euros per a ajudes a rehabilitaci贸, efici猫ncia energ猫tica i inspecci贸 t猫cnica de l’edificaci贸 i a m茅s, tal com ha ressaltat la regidora d’Habitatge, “som centre col路laborador per a informar de les ajudes auton貌miques”.

Aix铆 mateix, la vicealcaldessa ha denunciat que “el Pla Estatal d’Habitatge, que contempla unes ajudes per al Pa铆s Valenci脿 d’uns 40 milions d’euros i que havia d’estar aprovat a novembre, encara no s’ha presentat”. “El retard del govern de Rajoy en aprovar el Pla acabar脿 fent que els tr脿mits per gestionar i adjudicar les ajudes facen impossible realitzar les actuacions de rehabilitaci贸 per part dels ajuntaments beneficiaris. No v茅nen els diners a temps, i despr茅s ens acusen de no saber gestionar”, ha afegit Brancal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.