fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dem脿 comencen les obres de reparaci贸 del pont de la Bota i la N232 a eixe punt quedar脿 tallada

Dem脿 comencen les obres de reparaci贸 del pont de la Bota i la N232 a eixe punt quedar脿 tallada

Des de l鈥橝juntament de Morella es lamenta la desinformaci贸 i descoordinaci贸 amb Foment i que des de subdelegaci贸 del govern no s鈥檋a at猫s la petici贸 d鈥檋aver fet una reuni贸 pr猫via al tall per tal de minimitzar les mol猫sties de les obres i de coordinar l鈥檃fecci贸 en serveis p煤blics com transport i sanitat.

Ahir es rebia la confirmaci贸 per part de subdelegaci贸 del govern en Castell贸 que les obres de reparaci贸 del Pont de la Bota s鈥檌nicien el dimecres d鈥檈sta mateixa setmana. La duraci贸 prevista de les obres 茅s de 6 a 8 setmanes i en eixe punt la n-232 quedar脿 totalment tallada.

Segons el comunicat del Ministeri de Foment, les actuacions se centren en reparar el tram afectat per l’accident d’un cami贸, produ茂t ara quasi fa un any, que va trencar la barana d’una vora del pont i va danyar tamb茅 el tauler i altres elements de l’estructura.

Es tracta d’un pont arc constru茂t en els anys 40 que requereix un seguit d’actuacions estructurals per poder ancorar els nou ampits al tauler.

Els treballs de reparaci贸 requereixen aixecar completament el ferm sobre el tauler de l’estructura, aix铆 com la realitzaci贸 de formigonats en tota l’amplada del mateix, pel que 茅s impossible mantenir el tr脿nsit pel pont.

Per aix貌, el Ministeri ha estimat que el tancament total de la carretera N-232 茅s “inevitable”, si b茅 ha considerat que durant els mesos estivals no era convenient efectuar el tancament del pont, a causa de l’aflu猫ncia tur铆stica.

Com a conseq眉猫ncia del tall complet de la carretera N-232 en aquest punt durant el temps que duri la reparaci贸, aproximadament unes sis setmanes, es veur脿 afectat principalment el tr脿nsit entre la comarca dels Ports i Vinar貌s via N-232 i amb Castell贸 de la plana via N-232 / CV-10.

Des de l鈥橝juntament de Morella, ja fa setmanes, al con猫ixer que durant el mes de setembre s鈥檌niciarien les obres, es va sol路licitar una reuni贸 de coordinaci贸 amb Foment, on pogueren participar tamb茅 altres administracions competents en serveis afectats, com s贸n sanitat i transport. El que es lamenta 茅s, que tot i comprometre el subdelegat del govern a fer-la, esta reuni贸 no s鈥檋a produ茂t i l鈥檃lcalde de Morella critica que 鈥榣a descoordinaci贸 茅s m茅s que evident i totes les administracions tindrien que pensar m茅s amb la gent que vivim a Morella i minimitzar al m脿xim les mol猫sties d鈥檈sta actuaci贸鈥. 鈥楴o tants sols s鈥檋a tardat molt en repara, despr茅s de quasi 1 any, sin贸 que molts dels passos que s鈥檋an donat han segut prou negatius鈥. Cal recordar que s鈥檋a anunciat l鈥檌nici de les obres diverses vegades i Morella i altres municipis s鈥檋an queixat de desinformaci贸 al respecte.

Al respecte de les obres i el tall ahir mateix, sols rebre la informaci贸 des de subdelegaci贸, l鈥檃juntament de Morella va informar als seus ve茂ns i ve茂nes mitjan莽ant el servei de Morella Informa de whatsapp.

Sol路licitud tram alternatiu per a turismes
Des de l鈥橝juntament de Morella s鈥檋a traslladat a Foment i Subdelegaci贸 que s鈥檋abilita per a turismes el pas inferior del pont mitjan莽ant la pista forestal existent, ja que aix铆 almenys per a este tipus de vehicles el trajecte Morella-Vinar貌s, molt important per a tota la comarca, no es veu afectat, ja que amb el tram alternatiu plantejat per foment s鈥檃ugmenta el temps de trajecte al voltant de 40 minuts. De moment la resposta de Foment ha segut negativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.