fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Desmantellen un taller clandest铆 d’armes il路legals a Alacant

Desmantellen un taller clandest铆 d’armes il路legals a Alacant

L’operaci贸 Ca帽onero ha portat a la detenci贸 de tres homes per la fabricaci贸 artesanal i il路legal d’armes de foc i els seus components en diferents localitats de la prov铆ncia.

La Gu脿rdia Civil ha dut a terme l’operaci贸 Ca帽onero a Alacant, que ha culminat amb el desmantellament d’un taller clandest铆 d’armes il路legals. Tres homes han estat detinguts per la fabricaci贸 d’armes de foc i els seus components essencials, totalment artesanals i funcionals.

Els registres realitzats a les localitats alacantines de Crevillent, Hond贸n de les Nieves i Pinoso han perm猫s a la Gu脿rdia Civil incautar-se de 79 armes de foc, tant curtes com llargues, 2.586 cartutxos met脿l路lics, quatre silenciadors i una ballesta. Entre els cartutxos, s’ha trobat munici贸 de guerra.

La investigaci贸 va comen莽ar fa uns mesos, quan la Gu脿rdia Civil va sospitar de la possible fabricaci贸 artesanal i il路legal d’armes de foc a la localitat de Hond贸n de les Nieves. Despr茅s de les investigacions, els agents van localitzar el responsable del taller clandest铆, qui comptava amb els coneixements i la maquin脿ria necess脿ria per fabricar les armes. A m茅s, manipulava armes de foc que havien estat oficialment inutilitzades per posar-les de nou en funcionament. La investigaci贸 tamb茅 ha perm猫s la identificaci贸 d’altres dos implicats a les localitats de Crevillent i Pinoso, on es trobava l’arsenal d’armes, peces i munici贸 en diferents propietats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.