fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un home ha estat detingut a Almassora després d’intentar entrar per la força a la pensió en la qual s’allotjava l’exparella

Un home ha estat detingut a Almassora després d’intentar entrar per la força a la pensió en la qual s’allotjava l’exparella

La Policia Local confirma que l’individu, el qual va insultar i va amenaçar la dona, ha passat a disposició judicial.

La Policia Local d’Almassora va intervenir dimecres passat de matinada en la detenció d’un home, que ha passat a disposició judicial com a autor d’un presumpte delicte de violència de gènere. Dues patrulles es van desplaçar fins a una pensió del municipi després de rebre un avís telefònic que advertia que el detingut intentava accedir per la força a l’establiment en el qual s’allotjava l’exparella.

Els agents van trobar l’individu en l’exterior de la pensió, amb una ferida sagnant en la cama dreta. L’home va confirmar que ell mateix s’havia produït el tall, després de fer una puntada al vidre d’una finestra. Els testimonis van informar que l’home havia insultat i amenaçat la dona, havia escalat la façana de l’edifici fins al primer pis i havia trencat el vidre esmentat i un persiana.

La Policia Local va presenciar com l’individu reaccionava de forma violenta davant la dona i les seues dos acompanyants quan estes van accedir a obrir la porta, després de l’arribada dels agents. Les dones van informar que la discussió es va originar quan el detingut va arribar a la pensió per a veure al seu fill i la seua exparella li va negar l’entrada, a causa del seu evident estat d’embriaguesa.

L’home va ser atès en primera instància en el centre de salut d’Almassora, encara que posteriorment va ser traslladat fins a l’Hospital General Universitari de Castelló, on va quedar a disposició judicial.

La regidora d’Igualtat, Susanna Nicolau, ha lamentat este nou episodi de violència de gènere i ha recordat que el consistori compta amb una agent d’igualtat que presta el servei d’assessorament, prevenció i acompanyament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.