fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dilluns entrar脿 en servei la nova parada de bus del carrer del Pintor Sorolla de Benicarl贸

Dilluns entrar脿 en servei la nova parada de bus del carrer del Pintor Sorolla de Benicarl贸

La parada substituir脿 la del carrer de Jacinto Benavente per als autobusos que es desplacen en direcci贸 Pen铆scola. Era una reivindicaci贸 hist貌rica del ve茂nat.

El regidor de Policia i Governaci贸, Ilde A帽贸, ha confirmat que a partir del proper dilluns, 14 de desembre, entrar脿 en funcionament la nova parada d’autob煤s ubicada al carrer del Pintor Sorolla, una vegada finalitzats els treballs de la Brigada d’Obres i Serveis.

La nova parada substitueix la que es trobava al carrer de Jacinto Benavente i donar脿 servei als passatgers que es desplacen en direcci贸 Pen铆scola. Per als passatgers que viatgen en sentit contrari, la parada continuar脿 sent la que es troba al carrer de Jacinto Benavente, enfront de l’anterior, tocant a la pla莽a de la Constituci贸.

芦Era una reivindicaci贸 hist貌rica del ve茂nat de Jacinto Benavente 鈥攈a explicat Ilde A帽贸鈥, que ens havia presentat moltes queixes per mol猫sties i per acumulaci贸 de persones en un tram de carrer on hi ha molt de tr脿nsit de vianants禄.

El canvi d’ubicaci贸 de la parada millorar脿 tamb茅 el tr脿nsit de persones als voltants del Col路legi La Salle i donar脿 m茅s amplitud per a l’entrada i sortida de l’alumnat. Paral路lelament, i per millorar tamb茅 la circulaci贸 als voltants del CEIP Marqu茅s de Benicarl贸, la Policia Local ha habilitat una zona de c脿rrega i desc脿rrega que facilitar脿 l’acc茅s al centre educatiu.

芦Evitar l’acumulaci贸 de persones als voltants dels centres educatius 茅s una de les nostres prioritats, i estem implementant totes aquelles mesures que pensem que poden contribuir a ampliar els espais per als vianants禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.