fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Dissabte, recollida voluntària de residus i plàstics a les platges de Benicarló

Dissabte, recollida voluntària de residus i plàstics a les platges de Benicarló

La neteja contribuirà a enllestir el recorregut de la Mitjà Marató de la Carxofa del proper diumenge.

Les regidories de Joventut i Medi Ambient han organitzat per a este dissabte una jornada de recollida de residus i plàstics a les platges de Benicarló afectades pel temporal de la setmana passada.

Les conseqüències de la borrasca Glòria que va afectar Benicarló la setmana passada encara es fan notar en bona part del litoral. A pesar de la ràpida actuació dels equips de neteja, l’acumulació d’arena i de residus és encara visible en alguns punts i per això les regidories de Medi Ambient i Joventut han organitzat una jornada de recollida voluntària de residus plàstics que tindrà lloc este dissabte 1 de febrer a partir de les 10.00 hores.

Els treballs començaran per la platja del Morrongo i, en funció del nombre de persones voluntàries que es presenten, la neteja s’estendrà també a la Mar Xica i la Caracola. (L’organització demana a les persones voluntàries que porten guants i bosses).

La jornada servirà per a millorar la imatge de la zona atès que diumenge tindrà lloc la Mitja Marató de la Carxofa, que recorre el litoral des de Benicarló fins a Peníscola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.