fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Economia i Efecte Vila-real inicien el proc茅s d’implantaci贸 de la innovadora plataforma e-Commerce

Economia i Efecte Vila-real inicien el proc茅s d’implantaci贸 de la innovadora plataforma e-Commerce

La Regidoria d’Economia i Efecte Vila-real treballen ja en el desenvolupament d’un innovador projecte l鈥檕bjectiu del qual 茅s potenciar la digitalitzaci贸 de l’activitat econ貌mica de Vila-real.

El regidor de l’脿rea, Xavier Ochando, i representants d’Efecte Vila-real, aix铆 com de Caixa Rural i la seua Fundaci贸 i la Uni贸 de Comer莽 de Vila-real (Ucovi) han mantingut una reuni贸 per a perfilar la implantaci贸 d’una nova plataforma e-Commerce en la ciutat, “amb la finalitat de millorar la competitivitat i visibilitat dels negocis, estiguen associats o no”. En aquest sentit, cal destacar que la plataforma virtual comercial ser脿 oberta i podr脿 integrar a tots els comerciants de Vila-real que desitgen participar i obrir-se al m贸n digital, on podran promocionar i vendre els seus productes. Per a a莽貌 comptaran amb el suport d’Ucovi, entre altres organitzacions locals.

La iniciativa, que podria funcionar el mes de maig, inclou, de manera paral路lela, el desenvolupament d’una tasca formativa dirigida a facilitar la introducci贸 de compet猫ncies i coneixements digitals en el xicotet comer莽, “perqu猫 puga fer front a un m贸n cada vegada m茅s digital i connectat”. En aquesta tasca tamb茅 s’inclou la formaci贸 directament relacionada amb el funcionament de la plataforma i altres temes vinculats amb l’煤s de noves tecnologies. “L’objectiu fonamental 茅s, en definitiva, ajudar a trav茅s de la reorientaci贸 digital dels negocis a fomentar la promoci贸 i diferenciaci贸 comercial del teixit productiu local en un nou 脿mbit d’actuaci贸”, explica Ochando, al mateix temps que assegura que la fase inicial del projecte s’implementar脿 al segment del xicotet comer莽 passant en successives fases a altres activitats econ貌miques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.