fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Creu Roja de Nules, recolza el voluntariat medi ambiental

La Creu Roja de Nules, recolza el voluntariat medi ambiental

Oberta la inscripci贸 per una nova jornada que tindr脿 lloc l鈥1 d鈥檃bril

El voluntariat medi ambiental de Creu Roja Nules participa activament en les Jornades de Reforestaci贸 donant suport als voluntaris amb un vehicle i amb la col路laboraci贸 de personal. Aquestes jornades estant centrades a regenerar l’h脿bitat d’una zona devastada per l’incendi forestal que va tindre lloc, al mes de juliol del 2016, al terme municipal d’Artana i que va afectar la Serra d’Espad脿.

En aquestes jornades tamb茅 participen estudiants voluntaris de l’IES Gilabert de Centelles a m茅s de persones volunt脿ries d’associacions, col路lectius o centres educatius d’altres poblacions.

La propera jornada tindr脿 lloc l’1 d’abril, per la qual cosa els interessats en participar com a voluntariat poden inscriure’s en la seu de Creu Roja Nules o en l’adre莽a nules@cruzroja.es. Per la seua part l’Ajuntament de Nules ficar脿 un autob煤s gratu茂t perqu猫 es puguen despla莽ar a la zona on es far脿 la reforestaci贸.

El Regidor de Medi Ambient, Pedro Rubio, comenta que “des del primer moment estem recolzant aquesta iniciativa en la qual es pret茅n involucrar a la gent jove en aquest tipus de tasques, que pretenen acurtar el temps necessari perqu猫 la natura regener茅s; a m茅s de conscienciar sobre les repercussions d’un incendi forestal en l’h脿bitat. Davant a莽貌, hem iniciat contactes amb Creu Roja Nules per signar un conveni de col路laboraci贸 medi ambiental”.

Amb aquestes actuacions es pret茅n continuar la formaci贸 dels estudiants i ciutadans en medi ambient; iniciar a les noves promocions en les activitats de voluntariat medi ambiental; possibilitar i estimular la participaci贸 activa dels ciutadans en la conservaci贸 i millora del patrimoni natural mitjan莽ant el voluntariat medi ambiental; o conscienciar als participants del temps que costa recuperar els boscos incendiats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.