fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Educaci贸 dedica al desenvolupament sostenible el nou calendari escolar

Educaci贸 dedica al desenvolupament sostenible el nou calendari escolar

Es distribuiran 4.300 calendaris del curs 2019-2020 entre els 1.847 centres educatius valencians perqu猫 els utilitzen com a eina did脿ctica.

La Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esport dedica el calendari escolar, festiu i commemoratiu del nou curs 2019-2020 als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Esta iniciativa va comen莽ar fa tres cursos amb la finalitat d’aprofitar els possibilitats did脿ctiques que es deriven de la celebraci贸 o commemoraci贸 en les aules dels dies assenyalats per a la vida democr脿tica del centre.

El calendari escolar, festiu i commemoratiu del curs 2019-2020 marca amb punts de colors fins a 94 dies europeus, internacionals i mundials que es succeeixen al llarg dels 10 mesos lectius (de setembre a juny) i que corresponen a esdeveniments i valors de significaci贸 important que se celebren estos dies concrets arreu del m贸n.

Les 94 fites que es volen commemorar s’engloben en cinc grans blocs tem脿tics: inclusi贸, igualtat i conviv猫ncia (25 dies); salut (12 dies); pluriling眉isme i interculturalitat (10 dies); ci猫ncia, sostenibilitat i medi ambient (25 dies); arts i cultura (10 dies); i ciutadania i participaci贸 (12 dies).

A m茅s, tamb茅 s’hi inclouen els festius estatals, auton貌mics i territorials com la Magdalena (8 de mar莽), Sant Josep (19 de mar莽) i Sant Joan (24 de juny), aix铆 com les dates d’inici i acabament del curs en cadascuna de les etapes educatives.

En total s’han impr猫s 4.300 calendaris que seran distribu茂ts pels 1.847 centres educatius sostinguts amb fons p煤blics que conformen el sistema educatiu valenci脿 d’Infantil fins a Batxillerat, FP i Educaci贸 Especial.

Cal remarcar que el calendari 茅s de paper reciclat i amb tints lliures de t貌xics. Tamb茅 es pot descarregar en format digital juntament amb un arxiu que permet imprimir en etiquetes els dibuixos ic貌nics de cada un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en dos formats: 52,521,2 mm i 64,633,8 mm, i un altre amb la imatge completa dels 17 objectius de les Nacions Unides.

Leave a Reply

Your email address will not be published.