fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Passió pel sabor” acosta la gastronomia local d’Utiel a ritme de swing

“Passió pel sabor” acosta la gastronomia local d’Utiel a ritme de swing

L’esdeveniment enogastronómico se celebrarà dissabte que ve 28 de setembre de 19.30 a 22.30 hores en la Plaça de l’Ajuntament d’Utiel.

Dissabte que ve, l’Associació Utiel Gastronòmica Marca de Qualitat organitza per tercer any consecutiu l’esdeveniment enogastronómico “Passió pel sabor”, una jornada d’animació turística que es planteja com a objectiu principal promocionar i donar visibilitat als productes i elaboracions artesanes de les empreses associades.

De 19.30 a 22.30 hores en la Plaça de l’Ajuntament d’Utiel, els assistents podran assaborir les degustacions tradicionals de l’Associació Utiel Gastronòmica Marca de Qualitat i Associació d’Hostaleria d’Utiel i maridarlas amb els millors vins de la DOP Utiel Requena.

Aquest aparador gastronòmic comptarà amb l’animació especial de la música en directe a càrrec del grup “The Shag Sharks” que farà ballar al públic assistent a ritme de swing.

Durant el desenvolupament de “Passió pel sabor” se sortejaran entre els assistents productes de l’Associació Utiel Gastronòmica Marca de Qualitat i vins de la DOP Utiel Requena. A més, l’Associació del Comerç i la Indústria d’Utiel lliurarà dues invitacions a les primeres 150 persones que aportin un tiquet de compra en comerç associat.

La trobada acosta als consumidors l’àmplia tradició gastronòmica d’Utiel en un ambient lúdic-festiu i es converteix en l’avantsala de la Fira Utiel Gastronòmica a celebrar del 18 al 20 d’octubre en el Passeig de l’Albereda.

“Passió pel Sabor” és una activitat organitzada per Utiel Gastronòmica, entitat gestora de productes amb Marca de Qualitat CV, compta amb el patrocini de València Turisme i la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria d’Utiel, Associació de Comerç i Indústria d’Utiel, l’Ajuntament d’Utiel i la DOP Utiel Requena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.