fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Educaci贸 proposar脿 un modificat de 243.000 euros per a les obres del Regina Violant a Almassora

Educaci贸 proposar脿 un modificat de 243.000 euros per a les obres del Regina Violant a Almassora

La continu茂tat dels treballs no es veur脿 afectada per la tramitaci贸 de l’expedient, que suposa el 4,25% del pressupost base de licitaci贸

La Conselleria d’Educaci贸 presentar脿 un expedient de modificaci贸 del projecte de les obres del col路legi Regina Violant a l’empresa concession脿ria, a fi de facilitar solucions espec铆fiques a necessitats sorgides en aquesta primera fase de les obres. L’import total de la modificaci贸 ascendir脿 a 243.210 euros, la qual cosa suposar脿 un 4,25% del pressupost base de licitaci贸 i, per tant, no altera les circumst脿ncies essencials de la concessi贸.
L’informe, em猫s per la direcci贸 facultativa de l’obra, especifica que la tramitaci贸 de l’expedient de modificaci贸 “no exigeix la suspensi贸 temporal o parcial de l’execuci贸 de les obres”, per la qual cosa desestima la sol路licitud de la mercantil de suspendre els treballs. El document detalla una vintena d’aspectes a millorar o a concretar en l’actual projecte que justifiquen l’increment de pressupost, encara que, com arreplega el text, cap d’aquestes circumst脿ncies requereix una interrupci贸 de les obres.

Des de la Conselleria han compartit aquesta informaci贸 amb els representants de la comunitat educativa que aquest mat铆, acompanyats per l’alcaldessa, Susanna Nicolau, i la regidora d’Educaci贸, Mar铆a Jos茅 Tormo, han visitat el Servei d’Infraestructures per a con猫ixer de primera m脿 l’estat dels tr脿mits.

La primera edil ha recordat que va ser la direcci贸 d’obra, a c脿rrec dels t猫cnics municipals, la que va informar d’una paralitzaci贸 encoberta dels treballs i ha advertit que “el seguiment que els responsables realitzen del projecte no reflecteix una millora de la situaci贸”. Nicolau ha assegurat que “tant l’Ajuntament d’Almassora com la Conselleria d’Educaci贸 estem fent tot el que est脿 a la nostra m脿 perqu猫 la construcci贸 seguisca el proc茅s habitual i les obres acaben com m茅s prompte millor” i s’ha comprom猫s a “romandre sempre al costat de la comunitat educativa” perqu猫 aquest assumpte “nom茅s admet un final possible i 茅s la construcci贸 d’un centre p煤blic de qualitat en el qual m茅s de 600 xiquets i xiquetes puguen gaudir de l’educaci贸 que mereixen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.