fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Educaci贸 va destinar el curs passat m茅s de 400.000 euros a treballs de manteniment d’escoles a Castell贸

Educaci贸 va destinar el curs passat m茅s de 400.000 euros a treballs de manteniment  d’escoles a Castell贸

El pintat de parets i fa莽anes, la remodelaci贸 de banys i la reparaci贸 de portes i finestres van acaparar la major part de les 932 actuacions realitzades.

La regidoria d’Educaci贸 de l’Ajuntament de Castell贸, dirigida per Enric Porcar, ha invertit m茅s de 400.000 euros en la resoluci贸 de quasi 1.000 incid猫ncies en els 40 centres educatius de titularitat municipal amb qu猫 compta la ciutat, entre els quals estan les 36 escoles p煤bliques, el centre d’educaci贸 especial Castell Vell, l’escoleta ‘Un Mar de Somnis’, i les dues escoles d’adults. El cost exacte de les reparacions, totes elles provocades per l’antiguitat de les instal路lacions i les avaries i desperfectes a conseq眉猫ncia del seu 煤s habitual, ha estat de 424.449 euros per a 932 actuacions.

Des de juny de 2016 fins al maig del 2017, la regidoria d’Educaci贸, mitjan莽ant el Pla Integral de Reformes, ha treballat a les escoles del municipi perqu猫 els i les alumnes puguen rebre classe i gaudir en les millors condicions dels serveis que ofereixen les escoles. Enric Porcar ha afirmat que una de les prioritats del seu departament 茅s “dignificar els col路legis p煤blics”, com demostra l’esfor莽 econ貌mic que s’est脿 duent a terme. La regidoria d’Educaci贸 ha fet un gran esfor莽 posant en marxa este pla de reformes perqu猫 “els alumnes de prim脿ria de Castell贸 puguen tindre les instal路lacions de les seues escoles en les millors condicions possibles”, ha apuntat el regidor.

Moltes de les 40 escoles p煤bliques de Castell贸 “s贸n edificis antics que presentaven una preocupant manca de manteniment, amb grans defici猫ncies i una deixadesa evident”, ha dit Porcar, qui ha recordat que quan l’actual equip de govern va arribar a l’Ajuntament, el juny de 2015, des del consistori es va posar en marxa el Pla Integral de Reformes.

Les actuacions m茅s habituals que s’han realitzat han consistit en el pintat de fa莽anes i parets, remodelaci贸 de banys i reparacions d’aixetes i lampisteria, reparacions de finestres, persianes i portes, aix铆 com l’adequaci贸 de les instal路lacions el猫ctriques i d’obra d’acord amb la normativa vigent.

El centre al qual m茅s diners s’han destinat 茅s el Llu铆s Revest, on s’han invertit exactament 61.569 euros en 41 incid猫ncies, seguit de l’Antonio Armelles (27.846 euros) i el Carles Selma (19.564 euros). Per la seua banda, el Bisbe Climent, amb 47, i Censal i Antonio Armelles, amb 44, s贸n els centres que m茅s reparacions han necessitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.