fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El BOE ha publicat avui la licitaci贸 d’actualitzaci贸 del projecte de la N-232 del tram Masia de la Torreta-Morella Sud a Morella

El BOE ha publicat avui la licitaci贸 d’actualitzaci贸 del projecte de la N-232 del tram Masia de la Torreta-Morella Sud a Morella

Este nou tram completa la remodelaci贸 de la carretera nacional fins a Morella.

El Butllet铆 Oficial de l’Estat ha publicat avui la licitaci贸 de les obres de la N-232 del tram Mas铆a la Torreta-Morella Sud. D’esta manera, el nou tram, junt amb el del port de Querol, completa la remodelaci贸 de la carretera nacional fins a Morella. El projecte compta amb un pressupost de 239.311,38 euros del Ministeri de Foment i serveix per a millorar les comunicacions entre l’interior i la costa a la prov铆ncia de Castell贸.

Aix铆, l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha comentat que “es tracta d’un pas m茅s per a veure completada la nova N-232” i ha afegit que “estes obres haurien d’anar junt amb les del tram del port de Querol per tal de veure la remodelaci贸 de la nacional al m茅s prompte possible”. L’edil ha recordat que “es tracta d’un projecte que ja s’havia aprovat anteriorment i ha estat parat durant molt de temps”. A m茅s, Rhams茅s ha recalcat “la import脿ncia d’esta carretera per a Morella i l’interior de la prov铆ncia que necessiten tindre millor comunicaci贸 amb els nuclis de poblaci贸 m茅s grans”.

Cal recordar que el passat 27 de juny es van iniciar les obres del Tram del port de Querol en un acte on va acudir el Ministre de Foment, 脥帽igo de la Serna, la Consellera d’Habitatge, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori, Maria Jos茅 Salvador, l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, i el President de la Diputaci贸 de Castell贸, Javier Moliner, entre altres autoritats. Tanmateix, en este tram s’estan realitzant els treballs topogr脿fics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.