fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Centre Excursionista de Borriana homenatja Juanma Bonet amb un memorial

El Centre Excursionista de Borriana homenatja Juanma Bonet amb un memorial

Els senderistes del Centre Excursionista de Borriana van visitar aquest passat diumenge el poble d’Almed铆xer, situat en plena Serra d’Espad脿.

No va ser en absolut una ruta m茅s, ja que es complia un any de la defunci贸 d’un dels seus socis m茅s actius, Juanma Bonet, conegut i volgut a la nostra ciutat. 脡s per aix貌 que no nom茅s es va realitzar un homenatge previ a l’inici de l’activitat, sin贸 que es va triar la mateixa ruta que no va poder finalitzar-se aquell fat铆dic mat铆: la pujada al pic Cullera.

Prop d’una quarantena de socis (gaireb茅 el CEB al complet) van acompanyar als familiars de Juanma fins al lloc exacte del trist esdeveniment. Una vegada all铆 es van dedicar unes emotives paraules, tant per part del president del Centre Excursionista de Borriana com de la fam铆lia de Juanma. Seguidament es va disposar a la col路locaci贸 d’una petita placa en el seu record, amb una fotografia de la seua 煤ltima participaci贸 amb el CEB, a T铆rig, i la frase “en la cumbre nos encontraremos”. Despr茅s d’unes ofrenes florals i alguns petits detalls plens de simbolisme, els senderistes van treure els bastons per iniciar l’ascensi贸 al pic Cullera. El CEB aprofita aquestes l铆nies per a mostrar el seu agra茂ment a l’Ajuntament d’Almed铆xer per la seua total disposici贸.

La propera ruta els portar脿 a Cat铆, en un recorregut per les seues neveres, activitat organitzada en col路laboraci贸 amb l’SME. Tota la informaci贸 a www.mochilaybaston.com, aix铆 com a www.facebook.com/centre.excursionista.burriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.