Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Consell autoritza l’extinció de la Fundació Jaume II el Just

El Consell autoritza l’extinció de la Fundació Jaume II el Just

Les actuacions encaminades a continuar impulsant el valor del monestir de Simat de la Valldigna seran realitzades a partir d’ara per part de Cultura.

La Fundació, que es va constituir el 30 de juny de 1999, ha tingut com a objectiu la recuperació, potenciació, posada en ús i divulgació del patrimoni històric valencià, en particular, el reial monestir de Santa Maria de la Valldigna.

No obstant això, en l’actual context econòmic, es considera oportú procedir a l’extinció de la fundació, i canalitzar les actuacions encaminades a continuar impulsant el valor del monestir de Simat de la Valldigna mitjançant activitats realitzades per la Generalitat, a través de Cultura.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport s’encarregarà de l’execució de l’acord i durà a terme les mesures necessàries per a impulsar i culminar el procés d’extinció de la Fundació.

És important recordar que durant els anys d’activitat de la Fundació, la Generalitat, com a membre del patronat, ha contribuït de manera activa en les activitats realitzades i ha finançat, quasi íntegrament, les actuacions d’inversió i divulgació que s’han dut a terme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.