fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell autoritza l’extinci贸 de la Fundaci贸 Jaume II el Just

El Consell autoritza l’extinci贸 de la Fundaci贸 Jaume II el Just

Les actuacions encaminades a continuar impulsant el valor del monestir de Simat de la Valldigna seran realitzades a partir d’ara per part de Cultura.

La Fundaci贸, que es va constituir el 30 de juny de 1999, ha tingut com a objectiu la recuperaci贸, potenciaci贸, posada en 煤s i divulgaci贸 del patrimoni hist貌ric valenci脿, en particular, el reial monestir de Santa Maria de la Valldigna.

No obstant aix貌, en l’actual context econ貌mic, es considera oport煤 procedir a l’extinci贸 de la fundaci贸, i canalitzar les actuacions encaminades a continuar impulsant el valor del monestir de Simat de la Valldigna mitjan莽ant activitats realitzades per la Generalitat, a trav茅s de Cultura.

La Conselleria d’Educaci贸, Investigaci贸, Cultura i Esport s’encarregar脿 de l’execuci贸 de l’acord i dur脿 a terme les mesures necess脿ries per a impulsar i culminar el proc茅s d’extinci贸 de la Fundaci贸.

脡s important recordar que durant els anys d’activitat de la Fundaci贸, la Generalitat, com a membre del patronat, ha contribu茂t de manera activa en les activitats realitzades i ha finan莽at, quasi 铆ntegrament, les actuacions d’inversi贸 i divulgaci贸 que s’han dut a terme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.