fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell es compromet a iniciar les obres del Regina Violant abans de l’estiu

El Consell es compromet a iniciar les obres del Regina Violant abans de l’estiu

Responsables municipals, AMPA i equip directiu es reuneixen amb el secretari auton貌mic d’Educaci贸.

El secretari auton貌mic d’Educaci贸, Miquel Soler, s’ha reunit aquest mat铆 amb l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau; l’edil delegada d’Educaci贸, Mar铆a Jos茅 Tormo; el president de l’AMPA del Regina Violant, Jose Antonio Rivera, i la directiva del centre. Durant la trobada, Soler ha explicat les bases del procediment acordat amb l’Ajuntament d’Almassora que permetr脿 comen莽ar les obres del col路legi 鈥渄urant el primer semestre de 2016鈥.

Segons els pactes entre els responsables auton貌mics d’Educaci贸 i Infraestructures i l’administraci贸 local, el Consell acreditar脿 la capacitat competencial i econ貌mica de l’Ajuntament d’Almassora per a assumir la direcci贸 d’obra del col路legi, una via que permetr脿 iniciar les obres segons els terminis compromesos i que ser脿 m茅s r脿pida que l’encomana de gesti贸.

Soler ha assegurat, davant dels presents en la trobada, que la Conselleria ja ha rebut l’informe t猫cnic, elaborat pels funcionaris locals, respecte a la direcci贸 facultativa de l’obra i el cost que aquesta suposar脿 per al consistori. Tal com arreplega l’informe, l’Ajuntament d’Almassora haur脿 d’aportar prop de 100.000 euros que es dividiran entre costos de personal i l’increment durant 10 anys de la prima de l’asseguran莽a de responsabilitat patrimonial per a cobrir l’assumpci贸 de la direcci贸 facultativa d’obra, aix铆 com l’elaboraci贸 del certificat d’efici猫ncia energ猫tica de l’edifici.

Tant l’equip directiu del centre com el president de l’AMPA s’han mostrat satisfets per les gestions de l’Ajuntament d’Almassora, han agra茂t la informaci贸 de primera m脿 rebuda pel Consell i han expressat el seu desig que les obres s’inicien els m茅s r脿pid possible. Per la seua banda, l’alcaldessa ha explicat que 鈥渉em volgut que els principals implicats en aquest proc茅s, que s贸n els pares i els professors, conegueren l’estat de la gestions que estem realitzant perqu猫, d’una vegada per sempre, el Regina Violant siga una realitat鈥.

En aqueixa mateixa l铆nia, la regidora d’Educaci贸 ha explicat que 鈥渆ls tr脿mits s’han demorat m茅s del que ens haguera agradat a tots, com li hem traslladat al Consell en repetides ocasions, i hui confiem que per fi les m脿quines comencen a treballar abans de l’estiu鈥. Mentre, l’equip de govern ha reiterat la seua voluntat de continuar lluitant pel Regina Violant al costat de fam铆lies i docents. Per a莽貌, una representaci贸 del consistori va estar present en la concentraci贸 de protesta convocada el divendres passat a la portes del col路legi provisional i tornar脿 a fer-ho si l’AMPA decideix repetir aquestes accions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.