fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 convoca la sisena edici贸 del concurs de dibuix Parc Ribalta: Biosfera de Castell贸

Castell贸 convoca la sisena edici贸 del concurs de dibuix Parc Ribalta: Biosfera de Castell贸

La regidora Sara Us贸 destaca l’educaci贸 ambiental com a essencial per a con猫ixer i respectar el patrimoni ambiental.

L’Ajuntament de Castell贸, El Corte Ingl茅s i la UTE Jardins de Castell贸 convoquen la sisena edici贸 del Concurs de Dibuix El Parc Ribalta: Biosfera de Castell贸 amb la qual es commemorar脿 el Dia Mundial del Medi ambient, que des de 1973 se celebra cada 5 de juny. “Aquest concurs posa en valor el pulm贸 verd de la nostra ciutat, el parc Ribalta, i difon la seua riquesa bot脿nica, ambiental i paisatg铆stica entre els m茅s joves, una tasca did脿ctica imprescindible per a con猫ixer, respectar i valorar els nostres espais verds”, ha subratllat la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Us贸, que ha estat acompanyada en la presentaci贸 per Borja Monz贸, del departament de Comunicaci贸 i Relacions Externes d’El Corte Ingl茅s, i per Ra煤l Aznar, de l’UTE Jardines de Castell贸n.

“L’educaci贸 ambiental 茅s un valor essencial en la nostra societat i iniciatives com aquesta ajuden a acostar els nostres parcs, i especialment el Ribalta, a xiquets i joves en edat escolar”, ha apuntat Us贸, que ha agra茂t la implicaci贸 un any m茅s d’El Corte Ingl茅s i l’UTE Jardins de Castell贸 en aquesta iniciativa.

Per la seua part Borja Monz贸 ha destacat el “potencial del parc Ribalta, l’猫xit d’aquesta iniciativa en la qual han arribat a participar fins a 700 xiquets i xiquetes i la necessitat de seguir apostant per estes accions”. El responsable de l’UTE Jardines de Castell贸n ha afegit que “a m茅s del manteniment, tamb茅 茅s clau omplir de vida els espais verds”.

El concurs es realitzar脿 a l’aire lliure el dimecres 1 de juny de 2016 a les 10:30 en el propi Parc Ribalta, en els voltants del templet. Els participants acudiran per centres escolars i degudament acompanyats per un representant del col路legi, qui s’encarregar脿 d’arreplegar les cartolines i, al final del concurs, lliurar els treballs en el lloc destinat a aquest efecte.

Podran participar tots aquells xiquets i xiquetes que estiguen cursant estudis des de prim脿ria fins a 2潞 d’ESO i que presenten els diferents centres d’ensenyament. El concurs consistir脿 en la realitzaci贸 d’un dibuix o pintura a color, utilitzant qualsevol procediment pict貌ric, excepte oli amb un temps m脿xim de dues hores. Als participants se’ls lliurar脿, per a realitzar el treball, cartolines d’una grand脿ria 煤nica, havent de realitzar-se necess脿riament aquest, en el lloc i temps indicats.

Les inscripcions podran realitzar-se en el Departament de Relacions Externes d’El Corte Ingl茅s (a trav茅s del tel猫fon 96 353 07 06), per correu electr貌nic a angeles_mellado@elcorteingles.es o en el Departament d’Atenci贸 al Client planta S-2 del centre comercial situat en el Passeig de Morella, 1, indicant el nombre de xiquets participants, fins a cobrir les places existents, sent la data l铆mit d’inscripci贸 el dia 28 de maig de 2016.

Relaci贸 de premis

Premis Especials per a col路legis
Aquests premis es concediran als dos centres escolars que presenten una major participaci贸 i millor labor de conjunt dels seus alumnes, consistent en trofeu atorgat per l’Ajuntament de Castell贸 i targeta regal d’El Corte Ingl茅s per valor de 200 鈧.

Vuit Primers Premis. Es concedir脿 un per cada curs de Prim脿ria, 1潞 i 2潞 d’ESO., consistents en:
– Trofeu atorgat per l’Ajuntament de Castell贸.
– Targeta regal d’El Corte Ingl茅s per valor de 75 鈧.
– Diploma d’honor.

Vuit Segons Premis. Es concedir脿 un per cada curs de Prim脿ria, 1潞 i 2潞 d’ESO, consistents en:
– Trofeu atorgat per l’Ajuntament de Castell贸.
– Targeta regal d’El Corte Ingl茅s per valor de 50 鈧.
– Diploma d’honor.

Vuit Tercers Premis. Es concedir脿 un per cada curs de Prim脿ria, 1潞 i 2潞 d’ESO, consistents en:
– Trofeu atorgat per l’Ajuntament de Castell贸.
– Targeta regal d’El Corte Ingl茅s per valor de 30 鈧.
– Diploma d’honor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.