fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell Local avala el nou conveni amb la Federaci贸 de Comer莽 de Borriana que augmenta fins als 22.000 euros

El Consell Local avala el nou conveni amb la Federaci贸 de Comer莽 de Borriana que augmenta fins als 22.000 euros

Una altra de les mesures aprovades per unanimitat al Consell ha estat la integraci贸 d’una persona en representaci贸 de cadascuna de les associacions comercials de la ciutat.

La sala de juntes de l’Ajuntament de Borriana ha reunit novament al Consell Local del Comer莽 que havia quedat en suspensi贸 donat el canvi al capdavant de la regidoria aix铆 com la renovaci贸 de la junta directiva de la Federaci贸 del Comer莽. El Consell, que es va reunir per primera vegada el passat mes d’octubre, est脿 format per un representant de cada grup pol铆tic, dues persones representants de la Federaci贸 de comer莽, un representant de l’Asociaci贸 d’Hostalers, un representant de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, comer莽 i treball, el t猫cnic de l’脿rea i la regidora delegada que presideix la sessi贸 en nom de l’alcaldessa.

Tal com ha destacat la regidora de Comer莽, Maria Romero, 芦aquesta darrera sessi贸 ha estat especialment positiva pel que fa als acords presos per les diferents parts representades al Consell, at猫s que la urg猫ncia de signar el nou conveni amb la Federaci贸 ha quedat totalment solucionada禄. Aix铆,s’ha felicitat p煤blicament tant a la Federaci贸 com al t猫cnic responsable pel treball realitzat conjuntament en la redacci贸 del nou conveni de col路laboraci贸 entre l’Ajuntament i la Federaci贸. Com ha detallat Romero, 芦el nou conveni suposa, d’una banda, augment considerable de la consignaci贸 passant de 17.000 a 22.000鈧, i d’altra, inclou activitats per a tres campanyes o activitats de promoci贸 comercial al llarg de l’any: la campanya d’estiu, la campanya de tardor i la d’hivern禄. Resulta especialment destacable la limitaci贸 que s’inclou al conveni de no utilitzar m茅s del 40% del total de la dotaci贸 econ貌mica en cap dels esdeveniments que s’organitzen de forma que es garantisca la disponibilitat econ貌mica per a totes les accions consignades.

Un altre dels punts positius acordats durant la sessi贸 ha estat 芦la creixent representativitat comercial al Consell, per tal que tots els agents comercials se senten part important, amb veu i vot dins l’貌rgan禄. Aix铆, la regidora de l’脿rea ha proposat que a m茅s de la representaci贸 dels dos membres de la Federaci贸, 芦s’incloga al Consell un representant de cadascuna de les associacions comercials de la ciutat amb la finalitat d’ampliar l’aportaci贸 de les diferents sensibilitats al Consell aix铆 com la d’ampliar el canal de comunicaci贸 amb els comerciants禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.