fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El conseller Vicent Marz脿 visita Vinar貌s per tractar diversos temes educatius i culturals

El conseller Vicent Marz脿 visita Vinar貌s per tractar diversos temes educatius i culturals

S’ha informat que per 2017 est脿 pressupostat l’inici de les obres per a la construcci贸 del CEIP Jaume I i que un equip t猫cnic valorar脿 la propera setmana les mesures a prendre per a una millor conservaci贸 de les pintures de l’esgl茅sia Arxiprestal.

El conseller d’Educaci贸, Investigaci贸, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, Vicent Marz脿, ha visitat Vinar貌s, on ha mantingut una reuni贸 amb membres de la corporaci贸 municipal per a tractar diversos temes educatius i culturals que afecten directament a la localitat.

Despr茅s de signar el llibre d’honor al Sal贸 de Plens de l’Ajuntament, Marz脿 ha volgut corroborar que est脿 pressupostat per 2017 l’inici de les obres de construcci贸 del CEIP Jaume I. En aquest sentit ha avan莽at que “actualment s’estan acabant de redactar els projectes per poder-se licitar i veure quina ser脿 l’empresa adjudicat脿ria”.

Posteriorment, Marz脿 ha visitat les instal路lacions del CEIP Jaume I i l’IES J. Vilaplana, acompanyat per l’alcalde Enric Pla, la regidora d’Educaci贸 Bego帽a L贸pez, el director territorial d’Educaci贸, Robert Roig, la Diputada al Congr茅s Marta Sorl铆, el Senador Jordi Navarrete i la Diputada a les Corts i responsable d’educaci贸 estatal de Podem, Sandra M铆nguez, entre altres membres de l’equip de govern local.

Per la seua banda, Pla ha agra茂t la visita del Conseller i ha expressat que tant de bo l’ampliaci贸 de l’institut tamb茅 pugue ser una realitat propera. A m茅s, la Conselleria, en col路laboraci贸 amb l’Ajuntament, han dut a terme recentment altres actuacions de millora en centres de la localitat, com 茅s el cas del Col路legi d’Educaci贸 Especial Baix Maestrat.

Altres temes abordats durant la visita

Dins l’脿mbit de l’educaci贸, Marz脿 ha afegit que en el proper curs est脿 previst doblar el personal del centre de formaci贸 per al professorat a Vinar貌s, amb el que es busca millorar en la innovaci贸 i creaci贸 de nous projectes educatius en l’脿mbit local.

D’altra banda, s’ha avan莽at que en breu es presentar脿 una iniciativa per a la creaci贸 d’una Escola Oficial d’Idiomes, ja que el Consell est脿 valorant la possibilitat d’establir una seu comarcal compartida.

Finalment, Marz脿 i la resta de c脿rrecs que l’han acompanyat durant la visita, han pogut observar, juntament amb el regidor de Cultura Marc Albella, l’estat en qu猫 es troben les pintures de la fa莽ana de l’esgl茅sia arxiprestal i s’ha anunciat que la proper setmana un equip t猫cnic vindr脿 a fer una valoraci贸 i a dictaminar com s’hauria d’actuar per a una millor conservaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.