fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Ballem?” premia els millors ballarins de Vila-real

“Ballem?” premia els millors ballarins de Vila-real

El concurs de ball televisat, convocat per la Regidoria de Fam铆lia, finalitza l鈥檈dici贸 amb el lliurament de guardons a les tres parelles i al grup guanyador.

El programa de televisi贸 i concurs de ball Ballem?, que organitza la Regidoria de Fam铆lia, ha finalitzat l鈥檃ctual edici贸 amb el lliurament de guardons als millors ballarins. M茅s d’un centenar de persones es van inscriure al concurs, de les quals finalment van participar al voltant de 70.

La iniciativa ha consistit en quatre programes de televisi贸 on el jurat, format pels mestres de ball de les acad猫mies Carisma i Club de Baile Deportivo Azahar, juntament amb la regidora de Fam铆lia, Rosario Royo, han puntuat les actuacions.

鈥淓stem molt satisfets, no nom茅s pel nombre de participants que han mostrat les seues habilitats en el ball, sin贸 pel nivell demostrat en totes i cadascuna de les modalitats鈥, explica Royo, qui recorda que, enguany, com a novetat, s’ha incl貌s el ball en grup, denominat mene铆tos, per a persones de totes les edats.

En la categoria de ball per parelles, els guanyadors han sigut Mar铆a Agustina Cabanes i Pedro Aragon茅s; seguits d’Asunci贸n Almancio i Vicente Ridaura (de Borriana), i en tercer lloc Paula Padilla i Miguel Parra. D’altra banda, el Soledat Mene铆tos Grup, format per ve茂nes del barri de la Soledat, ha sigut el guanyador en la categoria de ball en grup. Entre els premis, a m茅s d’un trofeu, destaquen una escapada en parella, aix铆 com un sopar en un restaurant local per a la categoria grupal i el lliurament d’un diploma acreditatiu i un obsequi per a tots els participants. Ballem?, que s’ha em猫s en la televisi贸 local, ha tingut una mitjana de 330 visualitzacions per programa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.