fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consorci Provincial de Bombers activa un ampli dispositiu d’emerg猫ncies per a garantir una resposta efica莽 en la Nit de cap d’any

El Consorci Provincial de Bombers activa un ampli dispositiu d’emerg猫ncies per a garantir una resposta efica莽 en la Nit de cap d’any

L’ens dependent de la Diputaci贸 desplega un equip de gu脿rdia de 190 persones i m茅s de 100 vehicles i mitjans aeris.

El departament de Bombers de la Diputaci贸 de Castell贸 coordinar脿 durant les pr貌ximes jornades del dilluns 31 de desembre i dimarts 1 de gener de 2019 un dispositiu diari format pels mitjans propis del Consorci Provincial de Bombers i pels mitjans assignats des de la Generalitat al Consorci. Aix铆 ha quedat activat per a aqueixos dies un dispositiu d’emerg猫ncies de gu脿rdia d’entorn de 190 persones di脿ries, 100 vehicles, un helic貌pter i un avi贸 air tractor.

Luis Rubio, diputat responsable del Consorci Provincial de Bombers, ha explicat que “posem a la disposici贸 de la prov铆ncia tots els mitjans per a tindre la millor resposta davant qualsevol emerg猫ncia que es puga produir en qualsevol poble de Castell贸, encara que desitgem no haver de fer 煤s d’aqueixos recursos i que la nit siga tranquil路la, aqueixa ser脿 la millor not铆cia per a acabar el 2018 i iniciar l’any nou”.

Aix铆, el diputat ha recordat que “en aqueixos mitjans queden inclosos els bombers professionals del Consorci, incloent-hi les seues unitats especials de rescat de muntanya, rescat aqu脿tic, rescat i salvament, bombers voluntaris del Consorci, unitats de bombers forestals, voluntaris de protecci贸 civil, operadors de comunicacions i personal de coordinaci贸 i comandament del Consorci Provincial de Bombers”.

En aqueix sentit, el diputat ha explicat que “de moment no tenim previsi贸 de cap situaci贸 especial de risc derivada de meteorologia adversa. La Diputaci贸 posa tots els mitjans, per貌 茅s important durant estos dies en qu猫 molta gent va als pobles a gaudir del cap d’any, cridar a la prud猫ncia i prevenci贸 d’incendis en habitatges amb els sistemes de calor, perqu猫 amb l’arribada del fred 茅s quan m茅s casos hi ha d’incendis urbans. I, per descomptat, extremar les precaucions en la zona forestal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.