fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consorci Provincial de Bombers incorpora cinc nous vehicles per a seguir millorant el seu equipament

El Consorci Provincial de Bombers incorpora cinc nous vehicles per a seguir millorant el seu equipament

El Consorci Provincial de Bombers de Castell贸 ha presentat aquest mat铆 la seua nova flota de vehicles, consistents en quatre tot terrenys i una furgoneta, i per als quals l’organisme provincial ha dut a terme una inversi贸 de 150.000 euros.

Aix铆, tres dels vehicles tot terreny es destinaran al Parc de Bombers de l’Alt Pal脿ncia (Sogorb) i a dos parcs de Brigades Forestals, mentre que la cambra d’ells i una furgoneta seran utilitzats pels Voluntaris de Protecci贸 Civil de la Diputaci贸 de Castell贸, dependent del Consorci Provincial.

El diputat de Bombers, Luis Rubio, ha destacat que “amb aquesta renovaci贸 en la flota es facilita la labor de tots els efectius d’aquest servei p煤blic d’emerg猫ncies. S贸n vehicles molt vers脿tils, amb espai suficient per a guardar tots els materials necessaris, i adaptats als diferents tipus d’emerg猫ncies i activitats de les quals han d’ocupar-se els efectius del Consorci, des de complicats terrenys en zones muntanyenques a l’asfalt de les carreteres en 脿rees urbanes. 脡s la confirmaci贸 de la nostra aposta inversora perqu猫 els nostres bombers compten amb els millors equipaments per a prestar servei als ciutadans de Castell贸”. A trav茅s d’aquesta inversi贸, el Consorci Provincial ha aconseguit una flota homog猫nia de vehicles i polivalent en el seu 煤s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.