fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Consorci Provincial de Bombers incorpora cinc nous vehicles per a seguir millorant el seu equipament

El Consorci Provincial de Bombers incorpora cinc nous vehicles per a seguir millorant el seu equipament

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha presentat aquest matí la seua nova flota de vehicles, consistents en quatre tot terrenys i una furgoneta, i per als quals l’organisme provincial ha dut a terme una inversió de 150.000 euros.

Així, tres dels vehicles tot terreny es destinaran al Parc de Bombers de l’Alt Palància (Sogorb) i a dos parcs de Brigades Forestals, mentre que la cambra d’ells i una furgoneta seran utilitzats pels Voluntaris de Protecció Civil de la Diputació de Castelló, dependent del Consorci Provincial.

El diputat de Bombers, Luis Rubio, ha destacat que “amb aquesta renovació en la flota es facilita la labor de tots els efectius d’aquest servei públic d’emergències. Són vehicles molt versàtils, amb espai suficient per a guardar tots els materials necessaris, i adaptats als diferents tipus d’emergències i activitats de les quals han d’ocupar-se els efectius del Consorci, des de complicats terrenys en zones muntanyenques a l’asfalt de les carreteres en àrees urbanes. És la confirmació de la nostra aposta inversora perquè els nostres bombers compten amb els millors equipaments per a prestar servei als ciutadans de Castelló”. A través d’aquesta inversió, el Consorci Provincial ha aconseguit una flota homogènia de vehicles i polivalent en el seu ús.

Leave a Reply

Your email address will not be published.