fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Jocambient 2017 obri les seues portes a l鈥橢spai Firal de Morella

El Jocambient 2017 obri les seues portes a l鈥橢spai Firal de Morella

Jocambient 2017 inclou el Saltapins Indoor, un circuit d鈥檃ventura dintre de l鈥橢spai Firal

El Jocambient 2017 ha obert les seues portes aquest mat铆 per a que els m茅s menuts gaudeixin d鈥檃ctivitats els darrers dies de vacances. L鈥橢spai Firal ha iniciat la seua activitat a les 11.00 hores i romandr脿 obert fins el cinc de gener. En aquesta edici贸 la principal novetat ha sigut la instal路laci贸 del Saltapins Indoor, un circuit d鈥檃ventura on els xiquets hauran de creuar diferents obstacles.

A m茅s, els xiquets poden realitzar diferents activitats que se鈥檒s han preparat. El Jocambient compta amb una zona de manualitats on cursar diferents tallers. Tamb茅 hi ha una zona de jocs per a totes les edats i una ludoteca. A m茅s, l鈥橝juntament de Morella ha creat un espai de recollida de joguets solidaris a l鈥橢spai firal.

L鈥橢spai Firal estar脿 obert els dies tres i quatre de gener pel mat铆 des de les 11.00 fins a les 14.00 hores i de vesprada des de les 16.30 fins a les 20.00. El dia cinc s鈥檋a previst una pel路l铆cula infantil, Lego: Scooby Doo, a les 17.00 hores i el Jocambient sols estar脿 obert de mat铆. Cal destacar que en aquesta edici贸 els xiquets de l鈥檈scola han triat algunes de les activitats. Com apuntava la regidora de Joventut i Educaci贸, Judit Garc铆a, 鈥溍﹕ positiu que els xiquets i xiquetes puguin triar les activitats a realitzar, al final, ells s贸n els que juguen i participen al Jocambient. Est脿 fet per a ells鈥.

Campament dels Patges Reials

El dia d鈥檃vui tamb茅 t茅 previst que els Patges de ses majestats, els Reis Mags, apareguin per a muntar el campament a les afores de la ciutat. Des de ja fa uns anys, arriba a Morella una avan莽ada de Patges Reials que s鈥檈ncarrega de preparar l鈥檃rribada dels Reis d鈥橭rient. Melcior, Gaspar i Baltasar han envellit i han d鈥檈star descansats per al seu gran dia. D鈥檃questa manera, el dia cinc tindran l鈥檈nergia necess脿ria per a repartir els regals a tots els xiquets morellans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.