fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El model d’Administraci贸 electr貌nica de Vila-real guia la implantaci贸 de l’expedient digital en municipis de la Comunitat

El model d’Administraci贸 electr貌nica de Vila-real guia la implantaci贸 de l’expedient digital en municipis de la Comunitat

L’alcalde, Jos茅 Benlloch, i la regidora d’Innovaci贸 i Noves Tecnologies, M贸nica Ma帽as, reben al tinent d’alcalde de Ll铆ria Ferran Pina per ajudar i servir d’exemple al consistori valenci脿 en la seua ‘digitalitzaci贸’.

La implantaci贸 de l’Administraci贸 electr貌nica en l’Ajuntament de Vila-real servir脿 de model i guia per a impulsar la digitalitzaci贸 dels expedients i procediments administratius en altres municipis de la Comunitat. En concret, en el consistori valenci脿 de Ll铆ria, que s’ha fixat en el treball desenvolupat pel departament municipal de Noves Tecnologies durant l’煤ltim any per a fer possible la tramitaci贸 100% electr貌nica de tots els expedients, de manera que es guanya en efic脿cia, agilitat i transpar猫ncia en la gesti贸.

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, i la regidora d’Innovaci贸 i Noves Tecnologies, M贸nica Ma帽as, han rebut al tinent d’alcalde de Ll铆ria i regidor de Modernitzaci贸, Ferran Pina, per a traslladar-los el proc茅s seguit per l’Ajuntament i facilitar-los els documents i protocols que han convertit Vila-real en un referent en la implantaci贸 de l’e-Administraci贸. En la reuni贸, han participat tamb茅 la cap del departament, Pilar Monfort, el t猫cnic de Vila-real Santi Manzano i el responsable d’脿rea en el consistori de Ll铆ria, Javier Alam谩.

“En l’Ajuntament de Vila-real, hem fet un esfor莽 molt important en els 煤ltims mesos per a digitalitzar tot el proc茅s de tramitaci贸 d’expedients i resolucions municipals; un treball llarg i cost贸s que suposa un canvi organitzatiu molt important, per a convertir-nos en una Administraci贸 100% electr貌nica, adaptada als nous temps, m茅s 脿gil, transparent i accessible en tots els procediments per a la ciutadania. Queda molt per fer, per貌 servir de refer猫ncia a altres municipis que comencen ara este proc茅s ens indica que anem pel bon cam铆”, assenyala Ma帽as. De fet, a m茅s de Ll铆ria, altres consistoris de la prov铆ncia s’han mostrat tamb茅 interessats pel treball desenvolupat per Vila-real en este 脿mbit.

El departament municipal ha posat a la disposici贸 de l’脿rea de Modernitzaci贸 de Ll铆ria la documentaci贸 i procediments generats durant el proc茅s d’implantaci贸 de l’expedient electr貌nic. “Un treball ingent i detallat que estem orgullosos de compartir amb municipis del nostre entorn. Com a Ciutat de la Ci猫ncia i la Innovaci贸 que som, no solament 茅s important oferir noves respostes als nous reptes, sin贸 tamb茅 poder compartir el coneixement generat. Per a莽貌, poder ajudar i marcar el cam铆 a altres poblacions en un 脿mbit tan rellevant com 茅s posar la tecnologia al servei de les persones, facilitar l’acc茅s dels ciutadans al seu ajuntament, reduint els temps de resposta i la burocr脿cia i aprofundint en la transpar猫ncia en la gesti贸 dels expedients ens anima a seguir treballant en esta l铆nia”, assenyala Benlloch, president tamb茅 de la recentment creada Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovaci贸. L’alcalde ha felicitat la Regidoria d’Innovaci贸 i Noves Tecnologies pel treball realitzat que, assenyala, “col路loca Vila-real, una vegada m茅s, com a referent en l’aplicaci贸 de solucions innovadores amb la fi 煤ltima de millorar la vida dels ciutadans”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.