fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El nou enterrador d’Almassora pren possessi贸 del c脿rrec

El nou enterrador d’Almassora pren possessi贸 del c脿rrec

Primer dia de treball en el cementeri per a aquest ve铆 d’Almassora

El nou enterrador d’Almassora ha pres possessi贸 del c脿rrec aquest mat铆 en pres猫ncia de l’alcaldessa, Susanna Nicolau, i el regidor de Serveis P煤blics, Joan Antoni Trenco, a m茅s del secretari municipal. Despr茅s del tr脿mit administratiu, el nou operari s’ha traslladat al cementeri per a arreplegar l’uniforme i comen莽ar a treballar en les labors que des de desembre realitza un 煤nic empleat municipal a causa de la jubilaci贸 d’un dels dos titulars de la pla莽a.

Aquest ve铆 de Almasora ha resultat l’aspirant millor puntuat dels 71 que van iniciar les proves del concurs-oposici贸 al gener. De fet, el proc茅s s’ha est猫s durant prop de dos mesos a causa de les proves te貌riques i pr脿ctiques, aix铆 com el concurs de m猫rits i l’entrevista personal, a m茅s dels successius terminis perqu猫 els candidats reclamaren en cas de considerar-ho oport煤.

El proc茅s, supervisat per un tribunal presidit per la coordinadora del Servei Municipal de Manteniment i Log铆stica (SMML) i compost per tres vocals i un secretari, ha finalitzat avui amb la presa de possessi贸 del c脿rrec. “Aquest concurs-oposici贸 ens ha perm猫s crear una borsa d’ocupaci贸 per a cobrir futures vacants i acabar amb la provisionalitat de la plantilla del cementeri”, ha assenyalat l’edil de Serveis P煤blics.

La seguretat del lloc i les condicions laborals, han assenyalat les mateixes fonts, van multiplicar les sol路licituds d’aspirants procedents de diferents ciutats espanyoles. Tots ells es van enfrontar a les preguntes sobre la llista de carrers d’Almassora, l’ordenan莽a municipal de cementeri, el reglament de policia sanit脿ria mortu貌ria de la Comunitat Valenciana, aix铆 com q眉estions relacionades amb jardineria, obra de paleta i inform脿tica -entorn Windows i correu electr貌nic-, abans de passar a la prova pr脿ctica en el mateix cementeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.