fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Pacte per la Cer脿mica d’Onda renova la seua col路laboraci贸 amb el Ministeri per a ajudar a emprenedors

El Pacte per la Cer脿mica d’Onda renova la seua col路laboraci贸 amb el Ministeri per a ajudar a emprenedors

Ind煤stria i el Consorci signen una col路laboraci贸 per a mantenir els Punts d’Atenci贸 a l’Emprenedor dins de la xarxa estatal CIRCE.

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 de la Cer脿mica ha renovat el seu acord amb el Ministeri d’Ind煤stria per a mantenir la col路laboraci贸 entre ambdues parts per a l’establiment de Punts d’Atenci贸 a l’Emprenedor (PAE) i la seua integraci贸 en la xarxa estatal CIRCE. Gr脿cies a este conveni, el Pacte es compromet a encarregar-se, a trav茅s dels seus PAE, de facilitar la creaci贸 de noves empreses gr脿cies a la informaci贸, tramitaci贸 de documentaci贸, assessorament, formaci贸 i suport al finan莽ament que s’ofereix en estos punts.

El president del Consorci i alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha manifestat que l’objectiu d’estos punts informatius 茅s assessorar a emprenedors acompanyant-los en tot l’itinerari de creaci贸 de l’empresa, des de l’inici de la idea fins a la seua consolidaci贸 del projecte empresarial generador d’ocupaci贸. “Volem que no es perden oportunitats econ貌miques per desconeixement o per falta d’informaci贸 a l’hora de desenvolupar els tr脿mits necessaris per a emprendre. Per a莽貌, estos centres informatius tenen una gran import脿ncia per a aquelles persones que inicien una activitat des de zero”, indica.
Aix铆, estos punts utilitzaran el sistema de tramitaci贸 telem脿tica CIRCE, la seu electr貌nica de la qual se situar脿 en el Ministeri d’Ind煤stria, Comer莽 i Turisme, que posa a m茅s a la disposici贸 del PAE suport t猫cnic per a la posada en marxa dels sistemes inform脿tics, serveis d’assist猫ncia t猫cnica i suport en xarxa per a l’atenci贸 de consultes i resoluci贸 de problemes que sorgisquen i eines de gesti贸 empresarial elaborades per la Plataforma PIME.

Qualsevol persona que necessite assessorament en el seu projecte empresarial, igual que qualsevol empresa interessada ha de sol路licitar cita pr猫via en el tel猫fon: 664324580. Tamb茅 es pot sol路licitar en els tres punts existents, en horari de 9 a 14h a Vila-real, avinguda de la Mur脿, 3- 1陋planta. (Edifici Efecte de Vila-real), els dilluns, dimarts i dimecres. A Onda, en el carrer Balmes n潞 2 鈥 3陋 planta. (Centre Municipal d’Ocupaci贸 i Cultura), els dijous i a Borriana, en el carrer Albert Einstein, s/n. (Edifici Casal Jove de Borriana), els divendres. Una altra via de comunicaci贸 茅s el correu electr貌nic en l’adre莽a creacionempresas@pacteceramic.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.