fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Pacte per l’Ocupaci贸 dels Municipis Cer脿mics inicia a Borriana la formaci贸 dirigida a persones desocupades

El Pacte per l’Ocupaci贸 dels Municipis Cer脿mics inicia a Borriana la formaci贸 dirigida a persones desocupades

El curs est脿 emmarcat en el projecte Llan莽adora Cap a l’Ocupabilitat Sostenible, que encara admet inscripcions per a persones desocupades a Borriana.

Borriana ha acollit la primera jornada de formaci贸 del Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 dels Municipis Cer脿mics, dirigida a persones desocupades, amb independ猫ncia que compten o no amb experi猫ncia en el sector cer脿mic. La gerent del Consorci, Olga Oru帽a, acompanyada per l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora d’Ocupaci贸, Esther Meneu, ha presentat i ha donat la benvinguda a l’alumnat del nou cicle orientat a la introducci贸 de coneixements espec铆fics del sector.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha recalcat: 鈥淎questes jornades formatives espec铆fiques suposen una gran oportunitat per a les persones desocupades de Borriana per a adquirir coneixements sobre un sector, el de la cer脿mica, que tanta import脿ncia t茅 a la nostra prov铆ncia鈥.

El curs est脿 emmarcat en el projecte Llan莽adora Cap a l’Ocupabilitat Sostenible, servei gratu茂t del Pacte que ha iniciat recentment una nova etapa dirigida priorit脿riament a persones en situaci贸 d’ERTO o a persones desocupades procedents del sector cer脿mic. En el cas de Borriana, el termini d’inscripcions est脿 obert per a totes les persones desocupades amb inter茅s per accedir als coneixements b脿sics sobre aquesta 脿rea d’ocupaci贸, independentment que hagen treballat en el sector pr猫viament.

Aquesta formaci贸 est脿 dissenyada per a respondre a les necessitats espec铆fiques i reals del sector cer脿mic, i ofereix uns continguts especialitzats com la gesti贸 de color, el funcionament de la impressi贸 digital o la preparaci贸 d’arxius per a la impressi贸 en m脿quines. De fet, les empreses interessades a ampliar la qualificaci贸 de la plantilla afectada per aquesta mesura de regulaci贸 temporal laboral tamb茅 poden sol路licitar aquest servei.

El projecte de Llan莽adora est脿 subvencionat per LABORA i pel Ministeri de Treball i Economia Social a trav茅s del programa Avalem Territori, i compleix amb la finalitat d’ajudar les persones desocupades a trav茅s de diferents serveis formatius i d’orientaci贸 laboral. Per a m茅s informaci贸 o inscripcions per als pr貌xims grups, es pot contactar a trav茅s del correu <lanzadera@pacteceramic.es> o cridant als tel猫fons 674179362, 610321875 o 647948437.

Leave a Reply

Your email address will not be published.