fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El parc de bombers voluntaris de Benassal un pas més a prop

El parc de bombers voluntaris de Benassal un pas més a prop

Durant la visita, s’ha posat de manifest la importància del nou parc de bombers de Benassal, en benefici no sols del municipi sinó de tota la comarca.

Durant la visita, s’ha posat de manifest la importància del nou parc de bombers de Benassal, en benefici no sols del municipi sinó de tota la comarca.

Ahir al matí, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, va visitar en companyia de l’alcaldessa de Benassal, MariLuz Monterde, el parc de bombers voluntaris que s’està construint en la localitat. Martí i Monterde han estat acompanyats durant la visita dels regidors Diego Machí, Gerardo García, David García i Elia García, així com pel diputat provincial de Bombers Abel Ibáñez.

Durant la visita, es va posar de manifest la importància del nou parc de bombers de Benassal, en benefici no sols del municipi sinó de tota la comarca. Assenyalar que les obres de construcció d’una nova seu per als bombers voluntaris de l’Alt Maestrat es van iniciar per la Diputació en la passada legislatura.

L’alcaldessa va ressaltar el seu agraïment a la institució provincial per pensar a l’interior i la millora de serveis per a la comarca amb un parc que s’espera posar en funcionament al més prompte possible. Per part seua, José Martí, va posar l’accent en la importància dels bombers professionals i voluntaris en pro de la seguretat dels ciutadans, per la qual cosa ha ressaltat la importància d’un nou parc a la comarca. Amb el nou parc, que substituirà a l’actual situat a Benassal, s’augmentaran els efectius disponibles en la zona.

La inversió de la Diputació per a fer possible el parc de bombers voluntaris de Benassal rondarà els 900.000 euros. El nou parc comptarà amb dues zones diferenciades. En la primera d’elles, se situarà l’aparcament per a camions, mentre que en l’altra, es trobaran diverses sales com a vestuaris i aules de formació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.