fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El parc de bombers voluntaris de Benassal un pas m茅s a prop

El parc de bombers voluntaris de Benassal un pas m茅s a prop

Durant la visita, s’ha posat de manifest la import脿ncia del nou parc de bombers de Benassal, en benefici no sols del municipi sin贸 de tota la comarca.

Durant la visita, s’ha posat de manifest la import脿ncia del nou parc de bombers de Benassal, en benefici no sols del municipi sin贸 de tota la comarca.

Ahir al mat铆, el president de la Diputaci贸 de Castell贸, Jos茅 Mart铆, va visitar en companyia de l’alcaldessa de Benassal, MariLuz Monterde, el parc de bombers voluntaris que s’est脿 construint en la localitat. Mart铆 i Monterde han estat acompanyats durant la visita dels regidors Diego Mach铆, Gerardo Garc铆a, David Garc铆a i Elia Garc铆a, aix铆 com pel diputat provincial de Bombers Abel Ib谩帽ez.

Durant la visita, es va posar de manifest la import脿ncia del nou parc de bombers de Benassal, en benefici no sols del municipi sin贸 de tota la comarca. Assenyalar que les obres de construcci贸 d’una nova seu per als bombers voluntaris de l’Alt Maestrat es van iniciar per la Diputaci贸 en la passada legislatura.

L’alcaldessa va ressaltar el seu agra茂ment a la instituci贸 provincial per pensar a l’interior i la millora de serveis per a la comarca amb un parc que s’espera posar en funcionament al m茅s prompte possible. Per part seua, Jos茅 Mart铆, va posar l’accent en la import脿ncia dels bombers professionals i voluntaris en pro de la seguretat dels ciutadans, per la qual cosa ha ressaltat la import脿ncia d’un nou parc a la comarca. Amb el nou parc, que substituir脿 a l’actual situat a Benassal, s’augmentaran els efectius disponibles en la zona.

La inversi贸 de la Diputaci贸 per a fer possible el parc de bombers voluntaris de Benassal rondar脿 els 900.000 euros. El nou parc comptar脿 amb dues zones diferenciades. En la primera d’elles, se situar脿 l’aparcament per a camions, mentre que en l’altra, es trobaran diverses sales com a vestuaris i aules de formaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.