fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El poliesportiu municipal de Benic脿ssim incorpora una nova pista de p脿del

El poliesportiu municipal de Benic脿ssim incorpora una nova pista de p脿del

La nova instal路laci贸 estar脿 disponible a final d’any i se sumar脿 a les tres pistes ja existents.

L’Ajuntament de Benic脿ssim continua amb la seua aposta per millorar i adaptar els recursos esportius a les noves demandes i, dins d’aquest pla, el poliesportiu municipal suma una nova pista de p脿del en la modalitat doble.

鈥淟’alta demanda existent en la pr脿ctica del p脿del en el municipi ha propiciat l’ampliaci贸 del nombre de pistes per a practicar aquest esport鈥, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.
Aquesta demanda per a la pr脿ctica del p脿del es reflecteix en les xifres d’usuaris de les classes dirigides que s’imparteixen en el poliesportiu municipal. Per a la present temporada hi ha un total de 29 cursos de p脿del, sent 16 cursos dirigits a joves i 13 per al p煤blic adult, unes xifres que han augmentat enguany ja que, a causa de la gran demanda, s’han obert nou cursos nous. En total s贸n 150 les persones que assisteixen a classe de p脿del i que se sumen als usuaris que realitzen reserves a t铆tol individual; en aquest cas, hi ha una mitjana de 50 reserves cada setmana.
Quant a la nova infraestructura, la pista de p脿del s’ha constru茂t en part de l’espai que fins ara ocupava el front贸 鈥渋 que s’ha procedit a demolir perqu猫, a m茅s de que tenia ja defici猫ncies insalvables, les tend猫ncies esportives han canviat i hem d’estar al corrent dels nous gustos esportius鈥, ha comentat sobre aquest tema l’edil responsable de l’脿rea, Arturo Mart铆. La nova pista de p脿del estar脿 disponible abans de finalitzar l’any i se sumar脿 a les dues pistes dobles i a la pista individual ja existents en el poliesportiu municipal. A m茅s d’aix貌, en les pr貌ximes setmanes tamb茅 s’escometr脿 la restauraci贸 de la pista de tennis situada al costat de les pistes de p脿del, dotant-la d’un s貌l diferent amb gespa artificial 鈥渋 deixant aquesta pista en unes condicions 貌ptimes per al desenvolupament de l’activitat, modernitzant la instal路laci贸 per al gaudi de tots els ve茂ns de Benic脿ssim鈥, ha afegit Mart铆.

A m茅s de la pr脿ctica del tennis i el p脿del, el poliesportiu municipal compta amb un gran nombre d’usuaris gr脿cies a l’oferta de classes dirigides. Per a la present temporada, l’oferta per a adults inclou tai-chi, ioga, gimn脿stica suau, pilates, GAP i cardiobox. Pel que respecta a les activitats destinades a menors de 6 a 12 anys, el pavell贸 d’esports acull les classes de patinatge i quant a la gimn脿stica r铆tmica, hi ha grups per a menors de 5 a 10 anys i d’11 a 15 anys. Tamb茅 s’ofereix de manera trimestral tennis i p脿del per a joves i adults. Hui dia, s贸n 875 els usuaris que practiquen alguna de les disciplines esportives que ofereix el poliesportiu municipal, 鈥渦nes xifres que reforcen l’aposta dels ve茂ns i ve茂nes de Benic脿ssim per la pr脿ctica esportiva i mantindre una vida saludable, i estem molt contents per la gran acceptaci贸 que ha tingut la gimn脿stica r铆tmica, amb 50 inscrites, el patinatge amb 25 usuaris o l’activitat 鈥榙issabte actiu鈥 que era novetat i suma 15 inscrits鈥, ha finalitzat l’edil d’Esports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.