fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El programa Vives Emplea 2022 Borriana finalitza amb un 48% de noves insercions laborals

El programa Vives Emplea 2022 Borriana finalitza amb un 48% de noves insercions laborals

Un total de 24 persones han aconseguit inserir-se en el m贸n laboral gr脿cies a aquest programa d’ocupaci贸 d’Acci贸 contra la Fam.

El programa Vives Emplea Saludable d’Acci贸 contra la Fam, en qu猫 col路labora l’Ajuntament de Borriana, ha aconseguit la inserci贸 laboral de 24 persones, segons es despr猫n del balan莽 de l’edici贸 de 2022.

Les dos edicions d’aquest programa que s’han desenvolupat en 2022, una de febrer a juny i una altra de setembre a desembre, han comptat amb 163 persones interessades, de les quals se n鈥檋an seleccionat 50, en concret 38 dones i 12 homes. De les 24 insercions laborals, 20 en s贸n de dones i 4 d’homes.

En aquest sentit, despr茅s de la reuni贸 de coordinaci贸 mantinguda amb les responsables del programa, la regidora de Pol铆tiques Actives d’Ocupaci贸, Esther Meneu, ha assenyalat que 鈥渁quests programes s贸n tot un 猫xit鈥 i ha assegurat sobre els resultats que 茅s 鈥渆ncoratjador l’elevat nombre d’insercions laborals que es continuen aconseguint en cada nova edici贸鈥.

A m茅s, la regidora de Diversitat i Inclusi贸, Maria Romero, ha explicat que durant els sis mesos de desenvolupament del programa, les persones participants han pogut 鈥渕illorar les compet猫ncies personals, com ara els h脿bits de salut o d’oci, aix铆 com aprendre a treballar en grup i buscar ocupaci贸鈥.

Valoraci贸

Les persones participants han valorat el programa amb un 4,8 sobre 5 i recomanarien el programa amb un 9,9 sobre 10. Pel que fa a les activitats, un 95% de les persones consideren que les sessions grupals els han ajudat a desenvolupar les compet猫ncies necess脿ries per a trobar un lloc de treball i l鈥檃ssessorament individual els han motivat en la busca d’ocupaci贸 amb el plus de la perspectiva saludable.

Prop de 50 empreses col路laboradores

Vives Emplea Saludable 茅s un programa d’Acci贸 contra la Fam orientat a fer costat a les persones desocupades en la busca de treball, per貌 fent-ho en grup i amb la perspectiva de la salut. Constitueix una nova manera de buscar ocupaci贸, ja que afavoreix el desenvolupament i millora de les compet猫ncies claus per a l’ocupaci贸, com ara la motivaci贸, l’autoconeixement, el treball en equip, la comunicaci贸 o la negociaci贸 a trav茅s d’eines de coaching, treball grupal, acompanyament individualitzat, voluntariat corporatiu i intermediaci贸 amb empreses, tallers oferits per persones expertes en salut, sessions d’activitat f铆sica i millora de compet猫ncies digitals.

Les persones participants milloren les habilitats per a l’ocupaci贸, i aprenen a preparar un bon curr铆culum o a fer una bona entrevista, tot alhora que milloren els seus h脿bits de vida perqu猫 siguen m茅s saludables i descobreixen les seues potencialitats, defensant quin objectiu professional volen aconseguir, treballant en la seua pr貌pia motivaci贸 i millorant.ne l鈥檃utoestima. Cada equip de Vives Emplea est脿 format per 25 persones que de manera proactiva i amb el suport d’una coordinadora impulsen la seua cerca d’ocupaci贸.

Acci贸 contra la Fam compta amb una xarxa d’intermediaci贸 a la Comunitat Valenciana amb prop de 50 empreses col路laboradores per a contractar els participants dels seus programes o secundar-los a trav茅s de mentoring i pr脿ctica. Els projectes compten amb el finan莽ament del Fons Social Europeu i la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Borriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.