fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El recinte firal de Benic脿ssim se suma al repte de la sostenibilitat ambiental

El recinte firal de Benic脿ssim se suma al repte de la sostenibilitat ambiental

La distribuci贸 de gots reutilitzables contribueixen a minimitzar els residus pl脿stics tamb茅 en festes.

Benic脿ssim encara la recta final de festes en honor a Sant Tom脿s de Villanueva i el recinte firal 茅s el punt de trobada de fam铆lies i amics durant tota la jornada. Per aix貌, el consistori ha apostat enguany per promocionar els tardeos i s贸n moltes les persones que han gaudit de les actuacions i activitats programades en el recinte.

A m茅s d’una programaci贸 musical variada en el recinte firal, enguany les casetes se sumen al repte de la sostenibilitat, amb l’objectiu posat a minimitzar els residus de pl脿stic en el recinte firal, en servir les seues beguda en gots reutilitzables. 鈥淟a reducci贸 de pl脿stics 茅s una mesura que suposa un gran pas quant a minimitzar la quantitat de residus que es generen en qualsevol activitat i que ja hem posat en pr脿ctica en esdeveniments multitudinaris, com la celebraci贸 de festivals鈥, ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s.

L’acci贸 impulsada ja en la celebraci贸 dels macrofestivals s’est茅n ara tamb茅 a les festes, fent un pas m茅s amb el comprom铆s que t茅 l’ajuntament amb la sostenibilitat i cura mediambiental complint amb l’Agenda Local 2030. Com ha afegit Susana Marqu茅s, 鈥渓es xicotetes accions sumen i s贸n fonamentals per a contribuir a aquests objectius i per aix貌 des del consistori impulsem quantes mesures siguen necess脿ries per a reduir al m脿xim la generaci贸 de residus mitjan莽ant activitats de prevenci贸, reducci贸, reciclatge i reutilitzaci贸鈥.

Per a la recta final de festes, aquesta vesprada ser脿 Five Cover Band qui amenitze la jornada vespertina en el recinte firal mentre que el dissabte ser脿 el torn de Patxi Ojana. Aix铆 mateix, per a dem脿 tamb茅 hi haur脿 vermut, en aquest cas amb l’actuaci贸 del grup de The Veterans. Com ha indicat Arturo Mart铆, regidor de Festes, 鈥渄es que iniciem les festes en honor a Sant Tom脿s de Villanueva s’ha pogut veure que els ve茂ns i visitants tenien ganes, despr茅s de dos anys d’obligat par猫ntesi, de gaudir de les casetes que conformen el recinte firal鈥.

A m茅s de les actuacions programades durant l’hora del tardeo i del vermut per a dinamitzar el recinte firal, l’espai tamb茅 ha acollit actuacions durant la nit i per a hui est脿 prevista l’actuaci贸 de l’orquestra la Kinky Band que ser脿 l’encarregada d’amenitzar la nit de disfresses. I per a dem脿, 煤ltim dia d’activitat a la nit, ser脿 el torn de La Quinta Nota.

Leave a Reply

Your email address will not be published.