fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El servei de Ludoteca Municipal de Pen铆scola compleix 25 anys

El servei de Ludoteca Municipal de Pen铆scola compleix 25 anys

L’equip dels Serveis Socials municipals est脿 d’aniversari a Pen铆scola amb la celebraci贸 del 25 aniversari del servei de Ludoteca Municipal.

Fins enguany el servei esprestava en horari de mat铆 per als xiquets i xiquetes de dos anys, l’any anterior a la seua escolaritzaci贸; i per les vesprades a partir de tres anys.
Des de la seua obertura en 1996, aquest servei ha oferit una opci贸 per a les fam铆lies dels m茅s xicotets, servei que es va ampliar l’any 2000 amb el trasllat de les primeres depend猫ncies en el barri antic a l’actual local en els baixos del Edifici Mariners.

En l’actual ubicaci贸 s’han realitzat diferents millores i ampliacions, la m茅s recent aquest mateix any, amb la divisi贸 en dos de l’espai disponible per a l’adequaci贸 de l’atenci贸 als m茅s xicotets atenent les restriccions per la Covid19.
Amb motiu d’aquest aniversari, la Ludoteca Municipal ha obert un nou espai de comunicaci贸 amb les fam铆lies, ja que en aquests moments i a causa de les restriccions el servei es troba tancat, amb la posada en marxa de perfils en diverses xarxes socials, en els quals es publiquen tutorials, recomanacions i propostes per als xiquets i xiquetes que no poden assistir al centre en aquests moments.

M茅s de 4000 fam铆lies han confiat en aquest servei municipal, no obligatori i gratu茂t, al llarg del seu quart de segle d’hist貌ria, xifra que ha valgut l’agra茂ment p煤blic de l’equip de monitores i de la mateixa regidora de l’脿rea, Mar铆a Jes煤s Albiol.

La Covid19, les restriccions i la prud猫ncia han condicionat els 煤ltims mesos de servei, des de l’脿rea de Serveis Socials s’ha informat que s’est脿 treballant amb la previsi贸 de reobrir les portes de la Ludoteca municipal dilluns que ve, si les xifres de contagis i les restriccions sanit脿ries ho aconsellen.
“La setmana que ve valorem reobrir el servei, pendents en aquests pr貌xims dies de l’evoluci贸 de la pand猫mia” ha explicat Albiol, qui ha indicat que s’informar脿 detalladament les fam铆lies, “a les quals agra茂m la confian莽a; no sols a les que compten ara amb menuts de dos anyets, sin贸 tamb茅 a totes les que han deixat en mans de l’equip de la Ludoteca, al llarg de m茅s de dues d猫cades, la cosa que m茅s volen, les seues filles i fills”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.