fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia de la Generalitat imposa 359 multes i sanciona a tres establiments durant el quart cap de setmana de tancament perimetral

La Policia de la Generalitat imposa 359 multes i sanciona a tres establiments durant el quart cap de setmana de tancament perimetral

La Unitat adscrita a la Generalitat identifica a m茅s de 2.815 persones i 2.083 vehicles entre el divendres i el diumenge. El 80% de les multes ha estat per incomplir el confinament. Tamb茅 sanciona a 3 establiments.

La Policia de la Generalitat ha imposat 359 multes i ha sancionat a tres dels 93 establiments inspeccionats durant el quart cap de setmana del tancament perimetral de les 16 ciutats m茅s poblades de la Comunitat Valenciana. El cos auton貌mic ha identificat a 2.815 persones i a 2.083 vehicles.

La Unitat adscrita a la Generalitat ha imposat 165 multes menys que el cap de setmana anterior en el qual es van comptabilitzar 524. Gaireb茅 el 80% d’elles (277) han estat per incomplir el confinament, mentre que el 20% restant (82) han estat per no utilitzar la m脿scara o saltar-se el toc de queda.

D’altra banda, la Unitat adscrita a la Generalitat ha inspeccionat 93 establiments i ha sancionat a 3 d’ells, 7 menys que l’anterior cap de setmana, per incompliments de les mesures higienicosanit脿ries o l’aforament m脿xim perm猫s.

S’han realitzat 367 advertiments per 煤s inadequat de m脿scara, per no respectar la dist脿ncia de seguretat o per saltar-se el toc de queda, 77 menys que el cap de setmana anterior, que van ser 290. Durant aquests controls, tamb茅 s’han aixecat 15 actes per tinen莽a de drogues i armes.

Actuacions Policia Local

La unitat de coordinaci贸 d’emerg猫ncies policials, Cempol, ha informat que les 16 policies locals de les poblacions perimetradas han realitzat 135 controls d’acc茅s: 60 a la prov铆ncia d’Alacant, 56 a Val猫ncia i 19 a Castell贸. No han hagut d’efectuar cap detenci贸 per incompliment de la normativa anticovid.

Les plantilles de Policia Local han aixecat 476 actes i han sancionat a 4 establiments. Quant al nombre de den煤ncies per reunions no permeses, han estat 65, enfront de les 26 intervencions a causa de reunions en l’脿mbit familiar o social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.