fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia de la Generalitat imposa 359 multes i sanciona a tres establiments durant el quart cap de setmana de tancament perimetral

La Policia de la Generalitat imposa 359 multes i sanciona a tres establiments durant el quart cap de setmana de tancament perimetral

La Unitat adscrita a la Generalitat identifica a més de 2.815 persones i 2.083 vehicles entre el divendres i el diumenge. El 80% de les multes ha estat per incomplir el confinament. També sanciona a 3 establiments.

La Policia de la Generalitat ha imposat 359 multes i ha sancionat a tres dels 93 establiments inspeccionats durant el quart cap de setmana del tancament perimetral de les 16 ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana. El cos autonòmic ha identificat a 2.815 persones i a 2.083 vehicles.

La Unitat adscrita a la Generalitat ha imposat 165 multes menys que el cap de setmana anterior en el qual es van comptabilitzar 524. Gairebé el 80% d’elles (277) han estat per incomplir el confinament, mentre que el 20% restant (82) han estat per no utilitzar la màscara o saltar-se el toc de queda.

D’altra banda, la Unitat adscrita a la Generalitat ha inspeccionat 93 establiments i ha sancionat a 3 d’ells, 7 menys que l’anterior cap de setmana, per incompliments de les mesures higienicosanitàries o l’aforament màxim permès.

S’han realitzat 367 advertiments per ús inadequat de màscara, per no respectar la distància de seguretat o per saltar-se el toc de queda, 77 menys que el cap de setmana anterior, que van ser 290. Durant aquests controls, també s’han aixecat 15 actes per tinença de drogues i armes.

Actuacions Policia Local

La unitat de coordinació d’emergències policials, Cempol, ha informat que les 16 policies locals de les poblacions perimetradas han realitzat 135 controls d’accés: 60 a la província d’Alacant, 56 a València i 19 a Castelló. No han hagut d’efectuar cap detenció per incompliment de la normativa anticovid.

Les plantilles de Policia Local han aixecat 476 actes i han sancionat a 4 establiments. Quant al nombre de denúncies per reunions no permeses, han estat 65, enfront de les 26 intervencions a causa de reunions en l’àmbit familiar o social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.