fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El servici d’ecoparc mòbil se situarà cada dia a diferents punts de Sagunt

El servici d’ecoparc mòbil se situarà cada dia a diferents punts de Sagunt

Durant el mes vinent d’octubre, en horari de 8 a 13 hores, els servicis que presten els ecoparcs mòbils estaran a Sagunt, Port de Sagunt, platja d’Almardà i zones de muntanya.

L’Ajuntament de Sagunt recorda que els veïns poden utilitzar el servici d’ecoparc mòbil, que se situa cada dia a un punt diferent del municipi, amb la finalitat de facilitar el reciclatge de diversos tipus de residus i evitar que acaben en zones no autoritzades, on poden ocasionar danys mediambientals. Este servici, que s’ha reforçat durant l’estiu per la zona de la platja, complementa el servici de recollida de residus voluminosos que realitza la SAG i el de l’ecoparc fix del polígon SEPES.

Durant el mes d’octubre els servicis que presta l’ecoparc mòbil estaran situats en zones de Sagunt, Port de Sagunt, platja d’Almardà i zones de muntanya, en l’horari de 8 a 13 hores. De manera concreta, a Sagunt esta instal·lació estarà els dies 5, 19, 26 en la zona de l’aparcament del pavelló René Marigil i, durant els dies de mercat exterior, 7, 14, 21 i 28 d’octubre, enfront de la seu de la Unió General de Treballadors (UGT).

També, el dissabte 17 d’octubre, les zones de muntanya, com el Pla del Bou, al costat del transformador, comptaran amb este servici. Així mateix, l’últim dia del mes, la zona del camí de sant Roque també tindrà este servici. Totes dues zones comptaran amb el servici addicional del contenidor de poda, que se situarà al costat de l’ecoparc mòbil.

Pel que respecta a Port de Sagunt, el 2 i 30 d’octubre la instal·lació de recollida estarà per la zona de San Francisco de Borja, al costat del camp de futbol, i també en l’encreuament del carrer del Cid amb avinguda Camp de Morvedre els dies 6, 13, 20 i 27 del mes i, el 23 d’octubre en la zona de la platja, avinguda Mediterrani, al costat de l’antiga seu de Creu Roja. També, el 16 el servici de recollida estarà en l’avinguda Doctor Fleming (Triangulo Llindar). Este servici també estarà durant els dies de mercat exterior 1, 8, 15, 22 i 29, en la zona pròxima a la plaça 1 de Maig. D’altra banda, a la platja d’Almardà, concretament en l’avinguda Corinto, este servici comptarà amb un contenidor per a depositar la poda els dies 3, 10 i 24 d’octubre.

Des de la SAG informen que l’ecoparc mòbil ha d’utilitzar-se per a depositar quantitats reduïdes de residus, com piles, medicaments, xicotets electrodomèstics, olis, bateries, paper-cartó, plàstics, roba, envasos, pneumàtics, fusta, etc. Per això, han detallat que per depositar quantitats més voluminoses, es recorda que la ciutadania té a la seua disposició l’Ecoparc Fix que està situat en el Polígon Sepes en l’Av. Benjamín Franklin (al costat del Parc de Bombers) obert al públic de dimarts a dissabte des de les 9 a les 14 hores i des de les 16 a les 20 hores, i els diumenges i festius des de les 9 a les 14 hores.

De la mateixa manera, la S.A.G. disposa d’un servici de Retirada d’Objectes Domiciliària del qual pot fer ús qualsevol ciutadà o ciutadana telefonant al 96 268 37 85 entre les 8 i les 15 hores en el qual li donaran data perquè els deposite per a la seua recollida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.