fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola va clausurar aquest cap de setmana la primera edició del festival Rocart

Peníscola va clausurar aquest cap de setmana la primera edició del festival Rocart

Peníscola s’ha convertit aquest mes de setembre en un museu efímer amb la participació de diversos artistes i hostals del barri antic.

Peníscola ha celebrat aquest mes la 1a Edició del festival Rocart, una variada programació repleta d’esdeveniments d’art i cultura que ha tingut lloc en diferents espais del barri antic i que va finalitzar dissabte passat.

Música en viu, exposicions, visites guiades, museus efímers, teatre, performances o concerts a l’aire lliure són alguns dels esdeveniments que han format part del programa de Rocart. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola, juntament amb la col·laboració de l’artista multidisciplinària i fotògrafa, Pilar Diago, han dut a terme aquesta proposta centrada en la dinamització del Barri antic com a escenari cultural i artístic. El Rocart ha tingut lloc en diferents places i galeries d’art, així com als hotels i hostals de la ciutadella emmurallada. Més d’una trentena d’actes han atret a turistes i visitants de totes les edats.

L’escenari situat en el recinte del port ha acollit durant els tres últims caps de setmana espectacles de diferents disciplines artístiques com a dansa, humor, musicals, teatre o màgia. L’import de les entrades venudes per als mateixos ha estat destinat a l’Associació Creu Roja local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.