fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Suprem fallar脿 el 15 de febrer el recurs de cassaci贸 interposat per Reyval contra la sent猫ncia que anul路la l鈥橝AI

El Suprem fallar脿 el 15 de febrer el recurs de cassaci贸 interposat per Reyval contra la sent猫ncia que anul路la l鈥橝AI

“Esperem que es ratifique la sent猫ncia del TSJCV i que 2017 siga l’any en el qual puguem dir que, definitivament i amb totes les garanties, la incineradora no ser脿 una realitat a l’Alcora”.

L’Ajuntament de l’Alcora ha acollit hui la primera reuni贸 de l’any de la comissi贸 de seguiment de Reyval Ambient, convocada amb l’objectiu d鈥檌nformar sobre les novetats en relaci贸 amb l’empresa, seguint amb l’objectiu de 鈥渕脿xima transpar猫ncia鈥.

Aix铆, l’equip de govern ha explicat que el pr貌xim 15 de febrer de 2017 es reunir脿 la Sala del Tribunal Suprem per a la votaci贸 i la fallada del recurs de cassaci贸 interposat per Reyval Ambient contra la sent猫ncia del TSJCV que anul路la l鈥橝AI atorgada a la mercantil.

“Esperem que es ratifique la sent猫ncia del Tribunal Superior de Just铆cia de la Comunitat Valenciana i que 2017 siga ja l’any en el qual puguem dir que, definitivament i amb totes les garanties, la incineradora no ser脿 una realitat a l’Alcora”.

Destaquen que 鈥渆ls arguments que motiven la sent猫ncia del TSJCV s贸n realment contundents i confiem que aix铆 ho considere tamb茅 el Tribunal Suprem”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.