fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El temporal destrossa el passeig marítim de Morro de Gos d’Orpesa i danya comerços i cámpings

El temporal destrossa el passeig marítim de Morro de Gos d’Orpesa i danya comerços i cámpings

El temporal ‘Gloria’ ha assotat amb força el litoral d’Orpesa, que ha registrat nombrosos danys al llarg de la seua costa.

La platja més afectada, tal com informen des del consistori del municipi, és Morro de Gos, el passeig marítim del qual (que roman tallat) ha quedat destrossat, perquè la borrasca s’ha emportat al seu pas el mur que separa el passeig de l’arena en determinades zones. Així mateix, el temporal ha provocat danys en comerços. Alguns d’ells s’han trobat este matí els seus locals inundats per l’aigua i les vidrieres completament trencades, arrancades per la força del vent i la pluja.

Davant tal situació, l’alcaldessa, María Jiménez, així com el regidor de Platges, Jordi Llopis, s’han desplaçat a primer ara del matí fins a les zones més damnificades per a analitzar de primera mà els desperfectes ocasionats i poder parlar amb els propietaris dels negocis afectats.

En estos moments, els operaris de l’Ajuntament estan treballant, amb l’ajuda de màquines excavadores, per a buidar de pedres i arena els carrers i el mateix passeig de Morro de Gos amb la finalitat que els veïns de la zona puguen accedir i s’espera que puguen fer-ho al llarg del dia. Cal recordar que els camins l’Atall i Camí Vell (pels quals s’accedix a Marina d’Or) romanen a estes hores tancats al trànsit amb la finalitat de garantir la màxima seguretat dels conductors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.