fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El termini per a sol路licitar places en les resid猫ncies juvenils de l’IVAJ finalitza el 31 de juliol

El termini per a sol路licitar places en les resid猫ncies juvenils de l’IVAJ finalitza el 31 de juliol

Es tracta de 94 places per al curs acad猫mic 2020-21 en les resid猫ncies d’Alacant, Benicarl贸 i Castell贸.

El termini per a sol路licitar les places disponibles en les resid猫ncies juvenils de l’Institut Valenci脿 de la Joventut (IVAJ) de La Florida, a Alacant, Sant Crist de la Mar de Benicarl贸 i Mare de Deu del Lled贸 de Castell贸 per al curs acad猫mic 2020-21 finalitza el pr貌xim 31 de juliol.

Poden sol路licitar estes places persones joves, amb edats compreses entre 14 i 30 anys, que cursen estudis conduents a t铆tols oficials impartits per les universitats de la Comunitat Valenciana o que cursen cicles formatius o ensenyaments art铆stics, ensenyament secundari, batxillerats o estudis universitaris.

Tamb茅 poden presentar la seua sol路licitud joves que duguen a terme alguna activitat esportiva, cultural o d’铆ndole similar, aix铆 com joves d’altres nacionalitats diferents de l’espanyola que participen en accions o programes europeus o altres programes de cooperaci贸 internacional.

L’IVAJ ha adoptat les mesures adequades, dins dels respectius plans de conting猫ncia, i ha implantat les mesures, tant higi猫niques com d’aforament i de qualsevol tipus, determinades per les autoritats competents i que es consideren necess脿ries per al bon funcionament de les resid猫ncies.

L’oferta compr茅n un total de 94 places disponibles: 50 en la resid猫ncia Juvenil Universit脿ria La Florida d’Alacant en habitacions individuals amb bany; 31 places en habitacions dobles a la resid猫ncia Sant Crist de la Mar de Benicarl贸 i 13 places en habitacions dobles amb 煤s individual en la resid猫ncia juvenil Mare de D茅u del Lled贸 de Castell贸.

El programa oferit per l’IVAJ consisteix en allotjament i pensi贸 aliment脿ria completa que consta de desdejuni, menjar i sopar. L’allotjament es realitzar脿 d’acord amb les condicions particulars de cada resid猫ncia. La pla莽a que s’obtinga s’estendr脿 fins a la finalitzaci贸 dels estudis oficials.

El termini de presentaci贸 de sol路licituds, que es realitza preferentment de manera telem脿tica, finalitza el 31 de juliol de 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.