Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els polígons industrials confirmen la seua expansió a Almassora amb sis noves llicències en mig any

Els polígons industrials confirmen la seua expansió a Almassora amb sis noves llicències en mig any

Pamesa, Ferro, Thesize, Hyperion i Intercoop amplien les seues factories.

L’Ajuntament d’Almassora ha registrat un repunt de l’activitat industrial en este primer semestre de l’any amb l’obertura de sis nous expedients en dos dels polígons més potents de la localitat. El departament d’Urbanisme ha confirmat les sol·licituds d’ampliació i nova construcció per part de grups empresarials interessats a expandir els seus negocis a Almassora.

Segons les dades del departament municipal, cinc dels expedients corresponen a ampliacions i un és per a la construcció d’una nova nau industrial. “Destaca l’interès d’estes companyies, que manegen un gran volum de negoci, per establir-se i ampliar les seues dependències en els nostres polígons”, en paraules de la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro.

És el cas de Pamesa i Ferro Spain, que han sol·licitat ampliacions en les seues seus del polígon Ramonet. Per la seua banda, el SUPOI-8 (Camí Fondo) albergarà les ampliacions de Intercoop, Thesize Surface i Hyperion Capital, extensió de l’empresa Efi Cretaprint a la qual la junta de govern va concedir llicencia la setmana passada. A més, aquest polígon és el triat també pels responsables de Neolith per a la construcció d’una nova nau industrial.
En la mateixa línia s’ha manifestat l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, després de celebrar el primer Dia del Veí, reunió que va aprofitar un grup empresarial de l’Alcora per a avançar-li la seua intenció d’establir-se en el SUPOI-8. Este polígon, pensat per a albergar grans indústries, és el que major potencial presenta per a continuar desenvolupant-se i és clau dins de la carrera per aconseguir la marca de Municipi Industrial Estratègic. L’equip de govern aposta per consolidar l’activitat de les signatures ja existents en este recinte empresarial i atraure a nous inversors al reclam d’un recinte amb prestacions.

En este sentit, el consistori ha començat per la substitució de 1.200 fanals dels polígons per enllumenat públic de baix consum en un projecte pilot que s’estendrà a la resta de la població davant els resultats positius que ha generat. No en va, la inversió de 112.267,5 euros en la zona industrial ha permés reduir el consum elèctric en 27.000 Kw.h mensuals, la qual cosa suposa un estalvi econòmic de 4.600 euros al mes.

  1. Más de 2.000.000 m2 justo al lado sin desarrollar en el poligono de Onda, ( a 100m2 del SUPOI-8 ) y despues de 18 años cobrando IBI industrial por negarse a desclasificar el SUPOI-9 ….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.