fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Els Reis Mags protagonitzen la segona part del vídeo ‘El Nadal es viu a Benicàssim’

Els Reis Mags protagonitzen la segona part del vídeo ‘El Nadal es viu a Benicàssim’

Melcior, Gaspar i Baltasar confirmen la seua presència als carrers del municipi durant la vesprada del 5 de gener.

La il·lusió i la màgia del Nadal continuen presents a Benicàssim i l’Ajuntament manté aquesta fantasia amb la publicació de la segona part del vídeo El Nadal es viu a Benicàssim.
Després de la primera part del vídeo en la qual el Pare Noel i el seu elenc d’ajudants són els protagonistes, en aquesta ocasió són els Reis Mags els que copen gran part del projecte audiovisual “dirigit sobretot al públic infantil, als xicotets grans protagonistes d’aquestes festes”, com indica el regidor de Festes, Arturo Martí, qui afig que “en aquesta segona part són els propis Melcior, Gaspar i Baltasar els qui confirmen la seua presència als carrers de Benicàssim durant la vesprada del 5 de gener”.
El vídeo comença amb diversos xiquets i xiquetes que recorren diferents punts del municipi, per a fer arribar les seues cartes a la bústia reial situada en l’Oficina de Turisme de la Casa Abadia. El passeig marítim de la platja Heliòpolis, el parc de la urbanització Montornés, el carrer Sant Tomàs i el palauet municipal Villa Elisa són alguns dels espais que apareixen en el vídeo.
El projecte audiovisual està disponible en el canal de YouTube de l’Ajuntament de Benicàssim (https://youtu.be/lkgewri5dfq). “Igual que en el primer vídeo, en el qual hem rebut una resposta molt positiva, esperem que els veïns i veïnes de Benicàssim, així com d’altres municipis, gaudisquen del vídeo que hem preparat per a mantindre viva la màgia i la il·lusió”, ha afegit l’alcaldessa, Susana Marqués.

Programa per al cap de setmana
A més de la difusió de la segona part del vídeo, Benicàssim continua amb el programa d’activitats de Nadal. L’Espai de la Música Mestre Vila acull aquest migdia l’espectacle de teatre infantil Cuentos ecológicos, a càrrec de Trotacuentos. El Casal Jove continuarà aquesta vesprada la seua programació amb Anecdotarium i a les 19.30 hores el Teatre Municipal projectarà la pel·lícula Sentimental.
Per al diumenge 27, la Piscina Municipal es vestirà de flamenc ja que durant el matí acollirà masterclass de ball i taller de compàs de flamenc, tot això dins del primer Cicle La Mar de Flamenca. El cinema nadalenc estarà present en el Casal Jove i el Teatre Municipal realitzarà el segon passe de la pel·lícula Sentimental a les 19.30 hores. Finalment, dins del cicle Torna a l’Espai, la companyia El Taronger representarà Tres sombreros de copa a l’Espai de la Música a les 19.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.